به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیسکویت نارگیل، یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین نوع بیسکویتها در میان افراد است. میتوانید به راحتی و به وسیله مواد اولیه دردسترس و ساده این بیسکویت خوشمزه و لذیذ را در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. همچنین این بیسکویت برای مهمانیها و دورهمیهای عصرانه نیز بسیار عالی است و سرو آن به همراه چای بی نظیر است. برای تزیین این نوع بیسکویت میتوانید از انواع مواد مورد علاقه خود، چون پودر نارگیل، پودر پسته، کنجد و… استفاده کنید و این بیسکویت را لذیذتر و خوشمزهتر کنید.
مواد لازم:
آرد: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۱۴۰ گرم
نشاسته ذرت: ۲۸ گرم
کره: ۱۱۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر نارگیل: ۴۰ گرم
اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
مراحل پخت
ابتدا پودر قند و کره را در یک ظرف با همزن خوب مخلوط کنید.
۱ عدد تخم مرغ و اسانس وانیل را نیز افزوده و مواد را مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را نیز اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
در آخر پودر نارگیل را نیز افزوده و هم بزنید.
بر روی ظرف خمیر، سلفون بکشید و حدود ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
حالا خمیر را در بین ۲ لایه کیسه فریزر که با آرد پوشش داده اید، بگذارید و با وردنه آن را صاف کنید.
سپس برشهای گرد مانند از خمیر بزنید و در سینی فر قرار دهید.
مجدداً خمیرهای برش داده شده را حدود ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
حالا ۱ عدد سفیده تخم مرغ را در یک ظرف ریخته و بر روی بیسکویتها کمی بمالید.
فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار داده و بیسکوییتها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا کاملاً طلایی شوند.
منبع: غذالند
انتهای پیام/