استاد هوش مصنوعی دانشگاه شریف گفت: سیستم هوشمند تشخیص کرونا که در دانشگاه ما طراحی شد در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

حمیدرضا ربیعی استاد هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سامانه هوشمند تشخیص کووید ۱۹ اظهار کرد: سامانه هوشمند تشخیص کووید ۱۹ بر اساس علم و دانش گروه آی مد دانشگاه شریف ۸ الی ۹ ماه قبل از شیوع ویروس کرونا طراحی شده است.

او افزود: زمانی که مشکلات و آسیب‌های ویروس کرونا جدی شد، تصمیم گرفتیم تا با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دیتا‌ها و اطلاعات لازم نحوه تشخیص و شناسایی این بیماری را از پزشکان بگیریم و با استفاده از شبکه عمیق توسط گروه آی مد و تکنیک‌های نوآورانه به آموزش محتوی شبکه اقدام کنیم.

ربیعی تصریح کرد: بر اساس دیتا‌هایی که توسط پزشکان در گذشته برای شناسایی ویروس کرونا اعلام شده بود به آموزش سیستم هوشمند تشخیص کووید ۱۹ پرداختیم و سپس با داده‌های جدید آن را مورد آزمایش قرار دادیم. خوشبختانه به موفقیت بالای ۹۰ درصدی این سیستم دست پیدا کردیم که به عنوان یک سیستم قابل قبول و قابل اتکا برای تشخیص ویروس کرونا از طریق عکس‌های سی تی اسکن قفسه شناخته شده است.

استاد هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف درباره ضعف‌های سیستم هوشمند تشخیص کووید ۱۹، گفت: از زمانی که این سامانه هوشمند را ساخته ایم و از آن استفاده کرده ایم هیچ ضعف خاصی در خصوص عملکرد آن نداشته ایم؛ چرا که شاهد دقت و سرعت مثبت و بالای این سیستم بوده ایم.

ربیعی ادامه داد: برای ارتقا و کارایی سیستم هوشمند تشخیص کرونا می‌توانیم از اطلاعات تکمیلی و بازخورد‌هایی که پزشکان در صحنه‌های واقعی به دست ما می‌رسانند، استفاده کنیم و در حال حاضر این سیستم به صورت کامل با توجه به تست‌های انجام شده قابل اتکاست.

تشخیص کرونا

استفاده از سیستم هوشمند تشخیص کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها

او اظهار کرد: سیستم هوشمند تشخیص کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار گرفته است و بر اساس همین موضوع هم شرکت تکست قبول کرده است تا به هم بندی این سیستم با سیستم‌های موجود در بیمارستان‌ها اقدام کند.

استاد هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف بیان کرد: در حال حاضر قصد داریم تا پروژه تکمیلی هوش مصنوعی را با دانشگاه‌های ایران و کاشان ادامه دهیم؛ چرا که این کار برای موج دوم ویروس کرونا تاثیر گذار است، همچنین با استفاده از آزمایش‌های مختلف بیمار و تصاویر سی تی اسکن او بتوانیم از شیوع یا شدت کرونا پیشگیری کنیم.

کرونا

ربیعی با بیان اینکه احتمال وقوع و درگیری ریه در مد دستگاه تشخیص کووید ۱۹ نشان داده خواهد شد، تاکید کرد: در این دستگاه کد‌های دیگر دیتا اضافه می‌شود تا بتوانیم روند بهبود بیمار و طول مدت درمان او را پیش بینی کنیم. باید بدانیم که استفاده از این روش کمک مطلوبی به بیمارستان‌ها خواهد کرد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار