درویشی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آبدانان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ گفت: به منظور نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم ، به صورت روزانه از کشتار دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان آبدانان توسط کارشناسان دامپزشکی بازدید و بازرسی به عمل میآید.
او ادامه داد: در ۳ ماهه نخست امسال ، یک هزار و ۹۱۷ راس دام سبک و ۸۱ راس دام سنگین مورد نظارت بازرسان قرار گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آبدانان مطرح کرد: این حجم از نظارت روی گوشت گاو و گوسفند با حضور بازرسان بهداشتی دامپزشکی ، در کشتارگاه دام شهرستان آبدانان انجام شده است.
او در رابطه با چگونگی روند اجرای بازرسیها بیان کرد: برای اطمینان از سلامت دامهای کشتاری ، بازرسی روزانه در کشتارگاه دام شهرستان آبدانان شامل بازرسی قبل از کشتار ، حین کشتار و بعد از کشتار انجام می شود و موارد ناسالم و بیمار بعد از شناسایی از چرخه کشتار حذف خواهند شد.
انتهای پیام/ ن