اصغر زاده مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،گفت: با توجه به شرایط خاصی که به وجود آمده بهترین مکان برای ذبح دام کشتار گاهها میباشند.
او با توجه به عدم وجود کشتار گاه در مناطق روستایی افزود: ذبح دام باید درمکانی که قابلیت شست و شو و ضدعفونی شدن را دارد با استفاده از ماسک دست کش و عینک صورت گیرد.
اصغرزاده بیان کرد: برای در امان ماندن از ویروس تب کنگو دامی برای ذبح مناسب است که ترشح از چشم بینی و دهان نداشته باشد و ویروس کرونا از طریق پشم و موی گوسفند به انسان منتقل میشود.
بیشتر بخوانید
مدیر کل دامپزشکی استان گفت: تاکنون مورد ابتلایی به ویروس تب کنگو نداشته ایم و این به خاطر آموزشهای مفید صدا سیما و رعایت بهداشت فردی بوده است.
او اضهار کرد: ۳۰ مرکز ثابت و۲۹ مرکز سیار به همراه ۲۹ دکتر دامپزشک ۷۰ بازرس بهداشتی و ۱۳ ناظر شرعی و روحانی بر ذبح دام نظارت خواهند داشت.
اصغر زاده تصریح کرد: در روز عید قربان نیروهای دانشگاه علوم پزشکی در ۱۱ کشتارگاه برای رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی مستقر خواهند شد.
او بیان کرد: بهتر است گوشت قربانی به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری شود واز مصرف خام وکبابی گوشت خودداری شود.
انتهای پیام / ط آ