به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر شامانو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر عسلی نصف قوطی
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی ۷۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
آب سرد نصف پیمانه
پودر ژله شاتوت یا هر طعم دیگه یک بسته.
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میریزید و کنار بذارید تا اسفنجی بشه بعد روی حرارت کتری بن ماری کنید پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا حل بشه بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید کنار بذارید حالا پنیر رو با همزن برقی یکم بزنید تا باز بشه بعد خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیر عسل و بستنی رو اضافه کنید و هم بزنید پودر ژله رو اضافه کنید و هم بزنید و در آخر پور ژلاتین حل شده که به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و کامل مخلوط کنید بعد توی قالب بریزید و سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه آماده سرو میشه.
من یه کوچولو رنگ بنفش هم بهش اضافه کردم.
بیشتر بخوانید
منبع: honare tazeen
انتهای پیام/