علی باقری ،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،با اشاره به اینکه سالانه ۴۷ هزار تن گوشت مرغ در استان کرمان تولید میشود گفت: در دوره ماهانه دومیلیون وچهار صد هزار قطعه جوجه ریزی میشود.
او افزود: در شرایط و موقعیتهای خاص مانند قبل از عید نوروز و ماه مبارک رمضان بر اساس نیاز بازار این ظرفیت بیشتر میشود.
باقری تصریح کرد : شهرستانهای رفسنجان، کرمان و سیرجان، به ترتیب بیشترین جوجه ریزی و تولید را در استان دارند و ظرفیت جوجه ریزی سالانه، بیست و هفت میلیون قطعه است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: تقریبا حدود بیست درصد گوشت مورد نیاز از استانهای همجوار وارد میشود.
باقری اظهار داشت: همچنین دربسیاری از مواقع مرغ تولیدی به استانهای همجوار سیستان و بلوچستان و هرمزگان فرستاده میشود.
انتهای پیام/ی