مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: مرغ منجمد از لحاظ کیفیت گوشت مشکلی ندارد.

حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام برای تنظیم بازار در زمانی که تولید مرغ بیش از نیاز بازار است اقدام به خرید مرغ و کشتار و انجماد می‌کند و در زمانی که تولید و عرضه مرغ کم است مرغ منجمد را به بازار عرضه می‌کرده که معمولا قیمت آن پایین‌تر از مرغ تازه و به اصطلاح گرم است، اما متاسفانه به علت نبوداطلاع و تصور نادرست شهروندان از کیفیت مرغ منجمد، استقبال چندانی از گوشت مرغ منجمد نمی‌شود و حتی برخی از شهروندان ترجیح می‌دهند خودشان مرغ گرم خریداری کرده و در فریزر‌های معمولی خانگی منجمد کنند، ولی مرغ منجمد خریداری نکنند.

او افزود: در این ارتباط لازم است نکاتی را به اطلاع شهروندان برسانیم: اولا مرغ‌هایی که توسط شرکت پشتیبانی امور دام برای انجماد خرید می‌شوند از نظر وزنی باید بین ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم وزن لاشه بیشتر نباشد که اصطلاحا مرغ با سایز یا اندازه مناسب گفته می‌شود و لاشه مرغ از تردی و طعم مناسبی برخوردار و کمترین چربی دور ریز را دارد، به علاوه این لاشه‌ها در تونل انجماد به صورت انجماد سریع منجمد می‌شوند که کمترین آسیب به بافت گوشت وارد می‌شود و هنگام دیفراست و پختن کیفیت گوشت تغییر چندانی نمی‌کند.

رشیدی بیان داشت: در صورتی که مرغ‌هایی که در فریزر‌های معمولی خانگی منجمد می‌شوند به علت مناسب نبودن درجه فریزر و طولانی شدن مدت انجماد کیفیت گوشت بعد از دیفراست پایین می‌آید و ارزش غذایی آن کم می‌شود، لذا شهروندان عزیز باید به این نکات توجه داشته باشند و هنگام عرضه مرغ منجمد برای تنظیم بازار در صورت نیاز بدون نگرانی از مرغ منجمد استفاده کنند.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.