به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی فلفل سبز فوری نام ترشیای است که در این مطلب با طرز تهیه آن آشنا میشوید. همان طور که از اسم این ترشی پیدا است به سرعت قابل آماده سازی و استفاده است. از مواد به کار رفته در این ترشی میتوان به فلفل سبز، سیر، نمک و سرکه اشاره کرد. در این ترشی نیازی به استفاده از ادویه و سبزیجات نیست. چون فلفل طعم جالبی دارد و به تنهایی در کنار نمک و سیر و سرکه میتواند یک ترشی خوشمزه را تشکیل دهد.
همان طور که در بخش طرز تهیه این ترشی دیدید در ابتدا باید حتما فلفلها را به مدت نیم ساعت داخل مقداری آب جوشاند و حتما باید به این نکته توجه کرد که هر ده دقیقه باید آب فلفلها عوض شود. به طور معمول در طی نیم ساعت جوشاندن فلفلها سه الی چهار بار این کار باید تکرار شود و دلیل آن هم گرفتن طعم تلخ فلفلها است. چون ممکن است طعم تلخ فلفل موجب خراب شدن طعم ترشی بشود. از طرفی به دلیل این که فلفلها به مدت نیم ساعت در آب جوشانده میشوند خوب پخته و نرم میشوند. البته حتما باید به این نکته دقت کرد که تعداد دفعاتی که باید آب فلفلها را عوض کرد بستگی به درجه تندی فلفلها دارد. هر چه فلفلها تندتر باشند باید سریعتر و به دفعات بیشتر آب آن را عوض کرد. به دلیل این که در تهیه این ترشی از فلفلهای سبز پخته استفاده میشود زمان آماده سازی این ترشی برای مصرف کردن کوتاه و در حدود ۲ روز است. از خواص مفید فلفل سبز به برخی از آنها اشاره میکنیم. این گیاه مفید به دلیل ورود آنتی اکسیدانها بدن را در مقابله با سرطان مقاوم میکند. هم چنین به پایین آوردن سطح قند خون کمک میکند. به همین دلیل مصرف آن برای افراد دیابتی بسیار مفید است. فلفل سبز باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن میشود دارای مقادیر بالایی از ویتامین c و دوستدار قلب است. هم چنین از ابتلا به زخم معده جلوگیری میکند.
مواد لازم
فلفل سبز شیرین: ۱ کیلوگرم
نمک: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم
سیر: ۳ حبه (برای هر شیشه)
مراحل پخت
ابتدا فلفل سبزها را شسته و به مدت نیم ساعت همراه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند.
توجه کنید که هر ده دقیقه باید آب فلفلها را عوض کنید.
سپس فلفلها را آبکش کنید.
آنها را به مدت ۲ الی ۳ ساعت روی پارچه تمییز پهن کنید تا آب اضافی آنها کشیده شود.
فلفلها را داخل شیشه بریزید.
هر لایه فلفل که ریختید آن را فشرده کرده و روی آن نمک و سیر بریزید و این کار را تا پر شدن شیشه ادامه دهید.
درنهایت سرکه را روی مواد ریخته و با زدن ضربه روی شیشه هوای اضافی داخل آن را خارج کنید.
ترشی پس از گذشت ۲ روز قابل استفاده است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/