معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت:روزانه بالغ بر ۴۸۰ تن مرغ در استان اصفهان کشتار می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به وضعیت مطلوب بازار مرغ در استان اصفهان اظهار داشت: روزانه بالغ بر ۴۸۰ تن مرغ در استان اصفهان کشتار می‌شود.

او با اشاره به افزایش آمار جوجه ریزی نسبت به بهار تصریح کرد: بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار مرغ ۴۰ تا ۶۰ روزه آماده کشتار هستند؛ با تخصیص ارز نهاده‌های وارداتی ذرت و سویا و نهاده‌های استحصالی از کارخانه‌های روغن کشی نسبت به تأمین نهاده طیور برآمدیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، افزایش قیمت مرغ را به برنامه ریزی در ستاد تنظیم بازار اصفهان مربوط دانست و افزود: قیمت جدید مرغ گرم آماده پخت با قیمت ۱۵ هزار تومان به اضافه پنج درصد کمتر یا بیشتر در نظر گرفته شده است.

او افزود: با عرضه مرغ‌های منجمد و بوقلمون بازار مرغ در اصفهان به کنترل درآمده است.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.