خشک شدن زرشک در محیط بهداشتی باعث کاهش بار میکروبی این محصول می شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه تلاش ما بر این است که اعطای مجوز احداث بارگاه‌ها تسهیل شود، گفت: : از علل افزایش بار میکروبی زرشک این است که گاهی فرآیند خشک شدن زرشک در بارگاه‌های و مکان‌های غیر بهداشتی انجام و نگهداری می‌شود.

وی گفت: از آنجایی که هر کشاورزی که بخواهد در زمین خود بارگاه زرشک تولید کند نیاز به تغییر کاربری دارد فرآیند اعطای مجوز کمی طولانی می‌شود.

اکبری گفت: وقتی که بارگاه‌ها احداث شود زرشک در فضای بار خشک نخواهد شد و در نتیجه بار میکروبی آن کاهش می‌یابد

سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: امیدواریم در همین ایام جشنواره این اتفاق صورت گیرد زیرا مجوز بارگاه‌ها در گذشته توسط جهاد کشاورزی داده می‌شد ولی دستگاه‌های نظارتی جلوی آن را گرفتند.

محمدحسین اکبری افزود: در حال حاضر ۲۶ هزار و ۳۰۰ بهره بردار زرشک وجود دارد که نقش مهمی در اقتصاد کشاورزی خراسان جنوبی ایفا می‌کنند.

وی گفت: بیشترین بهره برداران زرشک مربوط به شهر‌های قاین، بیرجند زیرکوه، درمیان و سربیشه است.

سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: مجموع سطح زیر کشت زرشک خراسان جنوبی ۲۷ هزار هکتار است.

اکبری با تأکید بر اینکه هدف از برگزاری جشنواره زرشک معرفی ظرفیت‌های این محصول مزیت دار استان و رفع مشکلات بهره برداران این بخش است، گفت: یکی از مشکلات حوزه زرشک بار میکروبی این محصول است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.