به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالحمید علیزاده در شصت و ششمین گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاهها که با حضور وزیر علوم و به شیوه مجازی برگزار شد، گفت: باید دستاوردهای کشور در جذب دانشجوی خارجی را حفظ و ارتقا دهیم.
او افزود: تحصیل دانشجوی خارجی در یک کشور در پنچ مرحله جذب، پذیرش، پشتیبانی، آموزش و فارغ التحصیلی اتفاق میافتد که مرحله پشتیبانی رفاهی و کنسولی بسیار مهم است.
علیزاده اظهار کرد: ما هم اکنون با کشورهای رقیب خود در جذب دانشجویان بین المللی با فاصله کمی در حال رقابت هستیم و اگر بتوانیم ترکیه را پشت سر بگذاریم به جایگاه اصلی خود در منطقه دست پیدا میکنیم.
او افزود: امروزه با مصر، امارات متحده عربی و مالزی در جذب دانشجوی بین المللی در رقابت تنگاتنگ هستیم و باید این شرایط را حفظ و تقویت کنیم.
مدیر کل امور دانشجویان غیر ایرانی تاکید کرد: معاونان دانشجویی در کمیسیونهای موارد خاص، مسایل دانشجویان بین المللی را به صورت ویژه و با نگاه حمایتی بررسی کنند.
علیزاده در خصوص شیوه تحصیل دانشجویان غیر ایرانی در نیمسال اول سال تحصیلی پیش رو، گفت: دانشجویان بین المللی که با زبان فارسی آشنا هستند با رعایت ضوابط پذیرش شوند و با رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت حضوری آموزش ببینند.
بیشتر بخوانید
او افزود: دانشجویان بین المللی نیازمند آموزش زبان فارسی به صورت مجازی توسط مراکز آموزش زبان فارسی دانشگاهها آموزش میبینند. همچنین دانشجویان بین المللی شاغل به تحصیل که در اسفندماه ایران را ترک کردند اگر به تشخیص دانشگاه نیازی به دروس عملی ندارند به صورت مجازی آموزش میبینند.
علیزاده ادامه داد: آن دسته از دانشجویان بین المللی که باید در محل تحصیل حضور داشته باشند با رعایت موازین بهداشتی در هنگام ورود به کشور و سایر کنترلها به صورت محدود پذیرش میشوند و تحصیلات خود را ادامه میدهند.
او در پایان تاکید کرد: شیوه آموزش برای مابقی دانشجویان غیر ایرانی که در حال حاضر در کشور حضور دارند نیز همانند سایر دانشجویان کشور خواهد بود.
انتهای پیام/