در این مطلب قصد داریم روش تهیه چیزکیک شیرعسلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیزکیک شیرعسلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای (یا ماسکارپونه): ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شیرعسل: نصف قوطی (از این قوطی کوچولوها)
پودرشکر: نصف لیوان
آب سرد یا شیر:نصف لیوان
پودر ژلاتین؛ یک و نیم قاشق غذاخوری
پودر نسکافه:یک و نیم قاشق غذا خوری (همراه با یک ق آبجوش حل شود)
بیسکوییت اوریو:یک بسته (ورژن ایرانی)

مواد لایه زیرین

پودر بیسکویت ۲۰۰ گرم
کره آب شده ۷۰ گرم
دارچین (در صورت تمایل) یک ق چایخوری

طرز تهیه:

قبل از هر چیزی مواد لایه زیرین رو با هم مخلوط می‌کنیم و کف ظرف پرس می‌کنیم. من برای هر قسمت دو ق غ از مواد استفاده کردم خوب فشرده می‌کنیم و بعد قالب رو میذاریم کنار (داخل یخچال نذارید، چون اگه خودشو بگیره لایه رویی بهش نمیچسبه و ازش جدا میشه). حالا سریع لایه رویی رو درست می‌کنیم.

در یک ظرف دیگه پودر ژلاتین را با آب یا شیر مخلوط کنید و بزارید روی بخار کتری تا کاملا حل شود، بعد اونو به مایه‌ی پنیری اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشن.

پنیر خامه‌ای و پودر شکر و نسکافه حل شده در آب رو با همزن خوب هم بزنید و خامه رو بهش اضافه کنید بعد شیرعسلی رو اضافه کنید، (در صورتی که از خامه قنادی استفاده می‌کنید اول فرم بدید و بعد به مایع اضافه کنید و اصلا هم مهم نیست که کامل فرمش بدید. حتی از خامه‌های قنادی اضافه مونده در فریزر هم می‌تونید استفاده کنید)

حالا نیمی از مایه‌ی چیزکیک رو بریزید و بعد بیسکوییت هارو کنار هم بچینید و بعد باقیِ مواد رو بریزید و بذارید داخل یخچال برای ٤ الی ٥ ساعت تا ببنده.

نکته مهم: میزان ضخامت مواد کراست و همچنین پنیری به خودتون بستگی داره. به نظر من هرچقد ضخیم‌تر باشن خوشگلتر هستن.

من از قالب مونو پورشن استفاده کردم (قالب مخصوص دسر‌های پرسی). شما می‌تونید از شات یا قالب کمربندی استفاده کنید.

من با نصف مواد بالا، ۴ تا چیزکیک داشتم.


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazi deser bahar

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.