به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ پاسدار محمدحسین سپهر جانشین سازمان بسیج مستضعفین در اختتامیه چالش ملی کرونا که به همت سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: در جریان برگزاری این چالش ما در یک مدت کوتاه در معرض ایده ها، محصولات و طرحهای فناورانه ۷ هزار شرکت و هسته فناورانه کشور قرار گرفتیم. چالش ملی کرونا یک تجربه بسیار خوب و تجدیدپذیر است و ما میتوانیم از این تجربه به دست آمده در سایر موارد استفاده کنیم.
سردار سپهر ادامه داد: برای تحقق تمدن نوین اسلامی به فرموده رهبر معظم انقلاب باید شناخت صحیحی از چالشهای کشور داشته باشیم، یعنی با یک نگاه دقیق و عالمانه مشکلات را بشناسیم.
وی تصریح کرد: در گام دوم برای تحقق تمدن نوین اسلامی باید مواجهه صحیح با چالشها داشته باشیم؛ یعنی چالشها را به نحو صحیح حل کنیم به هر روی ما باید در این راه عزتمندانه که پیش رو داریم بنابر آنچه گفته شد چالشها را پشت سر بگذاریم.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: بنا به توصیههای رهبر معظم انقلاب باید تولید علم سرشار، مفید و اجتماعی را که میتواند گره از مشکلات کشورمان باز کنند مد نظر قرار دهیم.
وی گفت: یکی از مصادیق بارز در برابر تهدید و تحریم خودباوری است و فعل ما میتوانیم است و ما اینگونه میتوانیم بر بن بستها فائق بیاییم و کسانی که در چالش ملی کرونا شرکت کرده اند با ایدهها و طرحهایی که ارایه دادند در این مسیر گام برداشته اند.
سردار سپهر تصریح کرد: ما میتوانیم با برخی از طرحها و ایدههایی که در این چالش ارائه شده اند در دنیا پُز بدهیم و به آنها افتخار کنیم و دقیقا این اتفاق هم خواهد افتاد.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم چالشهای ملی دیگری را نیز به مانند چالش ملی کرونا تکرار کنیم، بنده از رئیس سازمان بسیج دانشجویی و دبیر چالش ملی کرونا میخواهم که نقش آفرینی نوآوران و شرکت کنندگان در چالش ملی کرونا استمرار یابد تا بتوانیم به سایر مشکلات کشور فائق بیاییم.
بیشتر بخوانید
سردار سلیمانی: بیش از ۴ میلیون بسته معیشتی میان محرومان توزیع میکنیم
جانشین سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: گامی که باید در چالش مقابله با کرونا و دیگر چالشها برداریم بسیج پژوهشگران و محققان و بسیج حامیان برای خلق اقتدار همه جانبه است.
وی تصریح کرد: موانع و مشکلاتی را در جریان برگزاری چالش کرونا پیش رو داشته ایم که امیدواریم با تعاملی که بین ما و دستگاههای مختلف صورت میگیرد مجوزهای لازم برای رسیدن طرحها به مرحله تولید صادر شود.
سپهر افزود: امیدواریم با استفاده از مطالبات دقیق، خوب، مردمی و هوشمندانه و کمکهایی که از طریق حامیان جذب میکنیم بتوانیم هر چه سریعتر موانع را طی کنیم و ایدهها و طرحها به محصول تبدیل شوند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: چالش اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تهدیدات زیست محیطی را در کشور پیش روی خود داریم و امروز دنیا در برابر تهدیدات زیست محیطی زانو زده و کم آورده با این وجود باید این چالش را حل کنیم معتقدم میتوانیم با بهره گیری از طرحها و ایدههایی که ارایه شده اند میتوانیم جزو کشورهای برتر دنیا در مقابله با تهدیدات زیستی باشیم.
وی با تاکید براینکه باید از تهدیداتی که جهان را در بر گرفته فرصت بسازیم، تصریح کرد: باید راه تولید علم، تربیت نیروی انسانی و ایجاد انگیزه را باز کنیم به هر روی چالش کرونا میتواند ما را در قلههای علمی جهان قراردهد.
انتهای پیام/