به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان کندو عسلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سه لیوان آرد
یک لیوان ماست پرچرب دمای محیط
سه ق غ سرپر روغن جامد
یک ق غ خمیر مایه
یک ق غ شکر
یک ق مرباخوری نمک
یک لیوان آب ولرم
شیر خشک سه ق غ
کل مواد را بغیر آرد ونمک باهمزن دستی مخلوط میکنیم بعد آرد ونمک اضافه میکنیم خوب ورز میدیم تاخمیری نچسپ بدست بیاد.
خمیرمون رو به تکههای کوچک تقسیم کرده نازک پهن میکنم پنیر خامهای یا مثلثی یاکیبی میزاریم وسطش لایههای خمیر رو جمع وتوپکهای ریز مون در قالب چرب شده میزاریم بعد اتمام کار سلفون میکشیم نیم ساعتی در جای گرم استراحت میدهیم بعد پف کردن خمیر در قالب یک عدد شیر ابوقوس یا ریمبو یا هرمارکی دردسترس دارین ازشیر تبخیر شده رو روش میریزیم و در فر ۱۶۰درجه قرار میدهیم تاپخته شود بعد شعله بالا رو روشن کنید تا طلایی شود بعد پخت شیر عسلی یا عسل بریزید.
منبع:banooyenemoone۲
انتهای پیام/