به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جواد محمدی با اشاره به ترفند سارقان اطلاعات تلفن همراه اظهار کرد: یکی از شیوههای دسترسی هکرها به اطلاعات شخصی قربانی، ارائه اپلیکیشنهایی با عناوین هک پسورد وای فای، اپلیکیشنهای شرط بندی و نسخه کرک شده از بازیهای معروف است و پس از نصب این این برنامهها در تلفن همراه قربانی اطلاعات آنها مورد سرقت قرار میگیرد.
این کارشناس حوزه فناوری بیان کرد: این نرم افزارهای مشکوک پس از نصب با جمع آوری اطلاعات مربوط به رمزهای بانکی فرد قربانی نسبت به سرقت بانکی اقدام میکنند.
وی ادامه داد: در زمان نصب این گونه نرم افزارها باید پیش از تایید نصب، نسبت به سطح دسترسی اطلاعات بررسی دقیق صورت گیرد.
محمدی ادامه داد: یکی از مواردی که میتوان نسبت به ماهیت این گونه نرم افزارها اطلاع کسب کرد، سایتهای اصلی مانند اپ استور و گوگل پلی است، این گونه نرم افزارها به دلیل مشکلات امنیتی موفق به کسب مجوز برای ارائه در این بخش نیستند.
بیشتربخوانید
این کارشناس حوزه فناوری بیان کرد: نرم افزارهای امنیتی فروشگاههای اپ استور و گوگل پلی اخطارهایی در خصوص نصب نرم افزارهای مشکوک ارائه میدهند و در برخی از موارد نسبت به حذف نرم افزار اقدام میکنند با این وجود نباید تنها به این روش برای مقابله با بدافزارها اتکا کرد.
وی تصریح کرد: برای نصب نرم افزارها میبایست از مرجع سازنده آن و فروشگاههای آپ استور و گوگل پلی اقدام کرد و از نصب نرم افزارهای مشکوک از سایتهای متفرقه پرهیز کرد.
محمدی عنوان کرد: برخی از سایتها با استفاده از پاپ آپ پیش از بارگذاری سایت پیغامی مبنی بر دانلود نرم افزار ارائه میدهند که عمدتا نرم افزارهای مخربی برای تلفن همراه هستند.
این کارشناس حوزه فناوری بیان کرد: کاربران فضای مجازی باید نسبت به دانلود نرم افزارهای پیشنهادی دقت بیشتری داشته باشند و از نصب و دانلود فایلهای مشکوک خوداری کنند.
منبع: میزان
انتهای پیام/