به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک قهوه (Coffee Cake) یکی از انواع کیکهای خوشمزه است که بسیار معروف و خاص است. عطر و طعم قهوه این کیک اسفنجی را بسیار خاص و پرطرفدار کرده است. معروف است که این کیک خاص کشور آلمان است که در انواع گوناگون طبخ و سرو میشود. البته طرز تهیه این کیک بسیار راحت و سریع است و میتوانید در منزل به راحتی آماده کنید.
مواد لازم
پودر قهوه: ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۲ فنجان
شیر: ۱ فنجان
آرد: ۲ فنجان
بیکینگ پودر:۲ قاشق چایخوری
نمک:۱ قاشق چایخوری
روغن نباتی: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
قبل از شروع به آماده سازی مواد، فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داغ شود سپس به سراغ آماده کردن مواد بروید.
تخم مرغ و شکر را در یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید و با یک همزن بزنید.
آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را الک کنید.
سپس به آرامی به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
مرحله به مرحله پودر قهوه، روغن، شیر و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
قالب کیک را چرب کنید و روی آن را آرد بپاشید.
مایه کیک را آرام درون قالب بریزید و قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید.
پس از ۴۰ دقیقه یک چنگال یا خلال دندان درون کیک فرو کنید اگر مواد به چنگال نچسبید کیک پخته است. میتوانید کیک را از فر خارج کنید.
صبر کنید تا کیک خنک شود سپس از قالب جدا کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/