به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک بادمجان با قارچ یکی از خوشمزهترین و راحتترین غذاهای اصیل ایرانیه که طرفدارهای خیلی زیادی دارد. همیشه نباید مواد اولیه غذاها گرون و جورواجور باشه تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزونترین مواد اولیه هم خوشمزهترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی بادمجون و قارچ جزو مواد اولیه غذا باشند.
مواد لازم
بادمجان: با توجه به تعداد نفرات هر نفر یک دانه متوسط
قارچ: ۶۰ گرم (با توجه به سلیقه قابل تغییر است)
فلفل دلمهای: ۱ عدد
فلفل سبز تند: ۲ عدد
پیاز: ۱عدد متوسط
روغن زیتون: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا بادمجان را بر روی شعله پخش کن و یا هر وسیله دیگری که در آشپزخانه خود دارید کباب کنید و پوست آن را بکنید.
فلفل دلمهای، فلفل سبز تند یا چیلی و پیاز را ریز ریز کنید.
پیازها را سرخ کنید.
فلفل دلمهای و فلفل سبز را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
قارچ خرد شده را به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
سیر، فلفل و سایر ادویه جات را اضافه کنید.
بادمجانهای پوست کنده را به دیگر مواد اضافه نمایید و اجازه دهید با مواد تفت بخورد.
در انتها گوجه از قبل سرخ شده و یا رب گوجه را نیز به آن اضافه کنید.
و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه مواد خوب مخلوط شوند.
منبع: غذالند
انتهای پیام/
امتحانش می کنم
متشکرم