به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه ترشی سیر که ترشی پرطرفداری است آشنا کنیم. بیشتر افراد به ترشی سیر علاقه دارند و مصرف آن را در کنار بعضی از غذاها بسیار دوست دارند. سیر با توجه به عطر و طعم ویژهای که دارد باب طبع بسیاری از افراد است. به خصوص وقتی که همراه با سرکه مصرف شود.
سیری که مدت زمانی داخل سرکه قرار گرفته باشد طعم لذیذ و خوشایندی دارد. از مواد موجود در ترشی سیر میتوان به سیر، سرکه، فلفل دلمهای، شکر، دانه کرفس و پودر خردل اشاره کرد. حتما برای شما هم جالب است که ابتدا برای تهیه این ترشی سرکه و شکر با هم جوشانده میشوند. قرار دادن دانههای کرفس و پودر خردل داخل کیسهای در مخلوط سرکه و شکر طعم ویژهای به آنها خواهد داد. برای تهیه این ترشی از فلفل دلمهای قرمز استفاده میشود و در کنار سیر ترکیب رنگی خوبی ایجاد میکند.
مواد لازم
سیر: ۲۲۵ گرم (پوست کنده)
سرکه: ۲ فنجان
فلفل دلمه ای: ۱ عدد (قرمز بزرگ)
پودر خردل: نصف قاشق چایخوری
شکر: ۱۵۰ گرم
دانه کرفس: نصف قاشق چایخوری
نمک: در صورت تمایل
مراحل پخت
در یک ظرف مناسب حبههای سیر و فلفلهای دلمهای خرد شده را با هم مخلوط کنید.
داخل یک تابه بزرگ شکر و سرکه را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید و خوب هم بزنید تا قشنگ شکر حل شود.
درون یک کیسه کوچک دانههای کرفس و پودر خردل پیچانده و داخل تابه سرکه و شکر قرار دهید.
پس از جوشیدن سرکه اجازه دهید ۵ دقیقه جوشیدن مواد ادامه پیدا کند.
سپس اجازه دهید سیره به دست آمده خنک شود.
سیر و فلفل دلمهای خرد شده را که با هم مخلوط کرده بودید را داخل شیشه ترشی بریزید و باقی مواد را به آنها اضافه کنید.
حتما در ظرف ترشی را محکم ببندید و به مدت ۳ هفته در جای خنک یا خچال قرار دهید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/