آغاز گفت: گوشت قربانی برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، باید حداقل ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

عباس آغاز رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد با اشاره به لزوم نگهداری گوشت‌های ذبح شده تا ۲۴ ساعت در دمای یخچالی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشت‌های ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماری‌های مشترک بین انسان و دام همچنین ویروس‌های دامی در اثر واکنش‌های سرد شدن از بین برود.

او افزود: گوشت گوسفند را باید به مدت ۲۴ ساعت و گوشت گاو را به مدت ۷۲ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرد تا مانع از انتقال بیماری های مختلف آن به بدن انسان شود.


بیشتر بخوانید


رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد با بیان اینکه نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده در یخچال سبب عقیم شدن باکتری‌های آن می‌شود، اضافه کرد: در دمای پایین باکتری‌ها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به ۸/۵ تا ۲/ ۶ رسیده که در نهایت باکتری‌های خطرناک نابود می شوند.

انتهای پیام/ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.