مطالعات نشان داده‌اند که نوشیدن چند فنجان چای ترش می‌تواند به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن کمک کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرفداران چای یادداشت‌برداری کنید. شاید بهتر باشد چای ترش متفاوت و خوش‌طعم را جایگزین چای روزمره‌تان کنید!

چای ترش چیست؟

برای تهیه این چای باید کاسبرگ‌های گیاه چای ترش یا گیاه مکه را دم بگذارید. نتیجه، دمنوشی خوش‌طعم است که فواید زیادی هم برای سلامتی دارد!

۱. چای ترش سرشار از آنتی‌اکسیدان است

چای ترشی منبع بی‌نظیر آنتی‌اکسیدان است که هم با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند و هم آسیب اکسیداتیو را در بدن کاهش می‌دهد.


بیشتر بخوانید

۱۱ خاصیت شگفت‌انگیز «چای سیاه» که نباید از آنها غافل شوید! 


۲. برای قلب مفید است

نوشیدن چای ترش اثرات مثبتی روی قلب دارد. گفته می‌شود که این چای کلسترول را پایین نگه می‌دارد و به سلامت سیستم قلبی-عروقی کمک می‌کند. البته کسانی دچار فشار خون بالا هستند باید قبل از مصرف چای ترش با داکترشان مشورت کنند.

مطلب مرتبط: بیماری قلبی در مردان؛ علائم و نشانه‌های این بیماری خطرناک را بشناسیم

۳. کلسترول خوب را افزایش می‌دهد

مطالعات نشان داده‌اند که نوشیدن چند فنجان چای ترش می‌تواند به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن کمک کند. هرچند مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

۴. چای ترش به کاهش وزن کمک می‌کند

البته که این چای جای رژیم غذایی خوب و ورزش را نمی‌گیرد. اما مطالعات نشان می‌دهند که مصرف مدام آن با کاهش وزن، کاهش چربی شکمی و پایین آمدن شاخص توده بدنی مرتبط است.

۵. فرایند هضم را بهبود می‌دهد

هر ماده خوراکی که ادرارآور باشد به حذف مواد زائد و نمک از بدن کمک می‌کند. این چای بدون کافئین و قند به حذف سموم و بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک می‌کند.

۶. چای ترش سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

چای ترش ویتامین C دارد، آنتی‌اکسیدانی که سیستم ایمنی را تقویت کرده و بیماری‌ها را از شما دور نگه می‌دارد. این چای آهن هم دارد که به تعادل سیستم ایمنی و حفظ گلبول‌های قرمز کمک می‌کند.

۷. عملکرد کلیه‌ها را بهبود می‌دهد

مطالعات انجام‌شده روی موش‌ها نشان می‌دهد که مصرف چای ترش از تبدیل کلسیم اگزالات به سنگ کلیه پیشگیری می‌کند. البته مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

۸. چای ترش برای کبد عالی است

چای ترش به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند. مطالعات کاهش شاص‌های آسیب کبدی و افزایش سطح آنزیم سم‌زدایی را با مصرف چای ترش نشان داده‌اند.

منبع: خبرنامه

انتهای پیام/

برچسب ها: دمنوش گیاهی ، چای ترش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.