به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوردن کیک خیس شکلاتی مثل خود معجزه است! احتمالا شما تا به حال کیک خیس خورده اید یا ممکن است نخورده باشید و دلتان میخواهد هر چه زودتر خودتان آن را تهیه کنید و به عنوان عصرانه یا میان وعده نوش جان نمایید. کیک خیس خیلی خوشمزه است، بافت نرمی دارد و همان طور که از نامش پیداست یک کیک مرطوب و خیس است. روش تهیه و آموزش کیک خیس شکلاتی متنوع است، اما ما در اینجا تصمیم داریم راحتترین و ارزانترین روش را به شما آموزش دهیم.
کیک خیس شکلاتی را با کره یا گاناش هم تهیه میکنند که در هر کدام طعم متفاوتی را خواهید چشید. در این دستور پخت، شما با روغن نباتی که ارزانتر و در دسترستر است کیک خود را طبخ میکنید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی:
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: یک پیمانه
شیر: دو پیمانه
روغن نباتی: یک پیمانه
آرد: دو پیمانه
کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یک بسته
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
شکر، شیر و کاکائو را در یک کاسه یا ظرف گود بریزید و هم بزنید.
یک پیمانه از این ترکیب را بردارید و کنار بگذارید.
روغن نباتی را به باقی مانده ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید.
حالا تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و تا یکنواخت شدن مواد مدام هم بزنید.
مخلوط را در یک ظرف آغشته به روغن در ابعاد ۲۳ در ۳۰ سانتی متر بریزید.
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سپس کیک را داخل آن بگذارید. پخت کیک باید تا زمانی ادامه داشته باشد که وقتی خلال دندان را در کیک فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید.
کیک را از فر بیرون بیاورید و ۵ دقیقه کنار بگذارید. حالا خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و سوراخهای کوچک ایجاد کنید. (این کار برای این است که سس بتواند به خوبی جذب کیک شود.)
حالا یک پیمانه موادی که قبلا جدا کرده بودید را روی کیک بریزید.
روی ظرف کیک را با یک کیسه نایلونی بپوشانید و آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
کیک خیس شما آماده خوردن با یک چای تازه دم و داغ است. نوش جان
بیشتر بخوانید
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/