به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز دستور تهیه خمیر جادویی را در اختیار شما قرار دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
۱کیلو آرد معادل ۳لیوان ونصفی)
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۱ق غ سرخالی به اضافه ۱ق چ
نمک:۱ق چ
خمیر مایه:۳ ق چ
شیر یا آب:یک لیوان
روغن:۶ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا داخل کاسهای (آبگوشت) یک لیوان آب ولرم رو به گرمی رو داخل کاسه می ریزیم روش خمیر مایه رو میپاشیم به همراه یک ق چ شکر یه هم کوچیک می زنیم و روشو بایه پیش دستی میپوشونیم ومی زاریم کنار ۱۵دقیقه بهش زمان میدیم عمل بیاد وکف کنه در این مدت تا خمیر مایه عمل بیاد تخم مرغ و بقیه شکر ونمک وروغن و باچنگال می زنیم تا یه دست بشه واز طرفی هم آرد والک میکنیم ومی ذاریم کنار وخمیر مایه که عمل اومد یکی دوق غ آرد وبهش اضافه میکنیم با چنگال می زنیم و به مواد تخم مرغیمون اضافه می کنیم.
حالا آرد وکم کم اضافه می کنیم و هم زمان با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا جایی آرد ومی ریزیم که به دست نچسبه حالا با دست میریم سراغش وقشنگ ورز میدیم و به سطح کار منتقل می کنیم و آرد پاشی وبا دست ورز میدیم اگه دیدین باز به دست می چسبه آرد بزنید نباید زیاد هم آرد بریزین، چون لطافتش رو از دست میده یا می تونید ۲۰بار یا بیشتر خمیرو محکم به سطح کار بکوبید حالا داخل ظرف تمیز وخشک وبا کمی روغن چرب می کنیم و خمیر وانتقال میدیم وروشو میپوشونیم من داخل مایکروفرم گذاشتم ودرشو بستم (البته قبلش ۱دقیقه روشن کردم گرم شه بعد خمیر وداخلش گذاشتم) بهش ۱/۵تا ۲ساعت زمان بدین خمیر ور بیاد بعد پف خمیر وبگیرین با دست وازش چونه درست کنید. برای پیتزا وپیراشکی وکلوچه ونون استفاده میشه وبسیار پرکاربرده خیلی خمیر خوش بافت وخوشمزه ایه حتما امتحان کنید.
نکته: مواد رو تا سه چهار روز داخل یخچال وبه مدت یکماه داخل فریزر نگهداری کنید وهر بار قبل استفاده نیم ساعت بذارین تو دمای محیط بعد ورز بدید.
منبع: آشپزی آسان
انتهای پیام/