به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سعید کشمیری دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر در نشست ستاد مقابله با کرونای استان بوشهر بیان کرد: اکنون در زمینه بستریهای کرونایی در بیمارستانهای استان شاهد آرامش نسبی هستیم.
او افزد: از اواخر خرداد شاهد افزایش بستریها و فوتیهای کرونایی بودیم که با افزایش رعایت شیوهنامههای بهداشتی، شیب تند و افزایشی بستریها و فوتیهای کرونایی استان بوشهر شکسته شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این موضوع به معنای کنترل بیماری کرونا نیست بلکه نشان از مدیریت ویروس است که با همکاری مردم در رعایت دستورهای بهداشتی محقق شده است.
کشمیری ادامه داد: از اواخر خرداد شاهد انفجار افزایش بستریها و فوتیهای کرونایی در استان بوشهر بودهایم که با مداخله صورت گرفته و افزایش نظارتها و آگاهیها این بیماری مدیریت و کاهش یافت.
بیشتر بخوانید
تعداد فوتیهای کرونا در بوشهر به ۳۱۸ نفر رسید
او گفت: از اواخر خرداد که فوتیهای استان بوشهر ۵۰ نفر بود به ۳۰۰ نفر افزایش یافت که بسیار نگرانکننده بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با بیان اینکه افزایش چشمگیر و روند صعودی بیماری کرونا در رعایت ضوابط بهداشتی و استفاده از ماسک کاهش یافت، عنوان کرد: هر چند هنوز کاهش چشمگیری در فوتیها و بستریها ایجاد نشده، ولی در هفتههای پیشرو با ادامه رعایت دستورهای بهداشتی این کاهش بیشتر نمود میکند.
کشمیری از شکسته شدن شیب تند و افزایشی بستریها و فوتیهای کرونایی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: افزایش مبتلایان به کرونا منجر به افزایش بستریها و فوتیها میشود.
او گفت: تاکنون به سبب بیماری کرونا ۳۲۴ نفر در استان بوشهر فوت کردهاند که اکنون شدت اوج مرگ و بستری نداریم و رو به کاهش است.
دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه برخی محلات شهرستان بوشهر شاهد افزایش بیماران کرونایی هستیم افزود: دو نقطه در شهرستان بوشهر شامل چغادک و عالیشهر بیشتر بیماران کرونایی را ثبت کردهاند به طوری که از دو هزار نفر بیماران کرونایی شهرستان بوشهر ۱۰ درصد آن در عالیشهر و ۱۰ درصد هم در چغادک ثبتشده، و باید این موضوع بررسی شود که چرا در این دو منطقه بیماران کرونایی افزایشیافته است.
کشمیری، با اشاره به نظارت و بازرسی از صنوف و اماکن عمومی گفت: تاکنون ۶۲ هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۱۲ هزار مورد از اماکن مختلف انجامشده است.
او، از رعایت بیش از ۸۰ درصدی ضوابط بهداشتی در مراکز و اماکن یاد شده خبر داد و بیان کرد: در این بازرسیها برخی صنوف از جمله نانوائیها، رستورانها، مراکز عرضه مواد غذایی و آرایشگاهها که شیوهنامههای بهداشتی را رعایت نکردهاند تعطیل و پلمب شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، با بیان اینکه همه مردم عاشق سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و اصحاب با وفادار آن هستند و توجه ویژهای به ماه محرم دارند، افزود: ماه محرم برای همه مردم مسلمان ایران اسلامی از جایگاه بالایی برخوردار است که برگزاری مراسم این ماه با عظمت بر اساس تصمیمهای ستاد کرونا انجام میشود.
کشمیری با بیان اینکه بیشترین ابتلا به بیماری کرونا به سبب تجمعها بوده است، گفت: در برگزاری مراسم امکان شیوع بیماری کرونا بیشتر است که بر اساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب باید بر اساس تصمیمات کارشناسان بهداشتی برنامه ماه محرم برگزار شود.
او، با بیان اینکه اقلیم آب و هوایی استانها متفاوت است، بیان کرد: استان بوشهر به سبب گرمای شدید و شرجی، برپایی مراسم عزاداری در مکانهای سربسته با استفاده از کولرگازی امکانپذیر است که از این نظر امکان شیوع کرونا در این مکانها افزایش مییابد.
انتهای پیام/ م