اردکانیان از افتتاح بزرگترین پروژه آب و خاکی در هفته پانزدهم پویش الف ب ایران در غرب کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا اردکانیان وزیر نیرو در مراسم افتتاح ۱۵ پروژه توزیع شرکت برق منطقه‌ای تهران، در قالب چهاردهمین هفته پویش هرهفته الف_ب_ ایران گفت: ما در هفته چهاردهم پویش الف ب ایران هستیم که تا پایان سال ۲۵۰ پروژه با سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان از منابع داخلی در صنعت آب و برق به ثمر می‌رسد.

او ادامه داد: تاکنون ۵۳ پروژه در صنعت برق اجرایی شده است و حدود ۵۰ پروژه اصلاح روش‌ها است که با اجرای این طرح خدمت رسانی افزایش می یابد.

اردکانیان افزود: تاکنون ۳ پروژه در نظر گرفته شده است که یکی از آن‌ها بیمه مشترکان در پی نوسانات برق است.

وزیر نیرو ادامه داد: در هفته آینده بزرگترین مجموع پروژه بزرگ در حوزه آب و خاک مرزی افتتاح خواهد شد که با اجرای این طرح استان‌های مرزی از این منابع آب و خاک بهره مند می‌شوند.

این مقام مسئول اضافه کرد: با اجرای طرح  آب و خاکی در غرب کشور حدود ۱۱ هزار شغل مستقیم و ۳ هزار شغل غیر مستقیم با اجرای این طرح فراهم می‌شود.


بیشتر بخوانید


اردکانیان گفت: اگر ما مقایسه ای به نسبت شایستگی مردم انجام دهیم باید بگوییم هنوز راه زیادی باید طی شود، ولی آنچه که با همکاری دست اندرکاران در کشور صورت گرفته است در حال حاضر مناطق از شاخص‌های خدماتی بالایی برخوردار است.

بهره مندی ۱۰۰ درصدی کشور در حوزه آب و برق

وزیر نیرو بیان کرد: امروز متوسط جمعیت شهری دنیا که از آب شرب برخوردار هستند، ۸۵ درصد است، ولی در کشور ما این رقم ۱۰۰ درصد است.

اردکانیان گفت: متوسط جمعیت برق در جوامع شهری دنیا بیش از ۹۲.۷ درصد است، ولی در ایران این رقم ۱۰۰ درصد است.

وزیر نیرو اظهار کرد: عرضه انرژی در کشور امسال رشد ۴.۵ درصدی داشته و بیش از ۲۹۴ هزار قرارداد مشارکت برای مدیریت مصرف انرژی با واحد‌های تولیدی و صنعتی منعقد شده است.

او ادامه داد: در بخش خانگی حدود ۴۰۰ مگاوات را توانستیم با کمک شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها مدیریت کنیم و مردم هم با اعتمادی که داشتند همراهی کردند.

وزیر نیرو توضیح داد: ۱۲۰ هزار تفاهم نامه در سال گذشته با بخش‌های تولیدی و انرژی کشور منعقد شد که بر اساس آن قرار شد در ساعت‌های اوج بار، مصرف خود را کاهش دهند و در ساعت‌های دیگر هم تقاضای بیشتری داشته باشند که این تعداد امسال به ۲۹۴ هزار تفاهم نامه رسیده است.

اردکانیان عنوان کرد: سال گذشته سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پاداش به این واحد‌ها در ازای کاهش مصرف و تقاضا در ساعت‌های اوج مصرف پرداخت شد.

او همچنین گفت: بخش عمده‌ای از بار گردش آب و برق با مصرف کنندگان است و باید از همراهی‌های مردم به ویژه در شرایط کرونایی قدردانی کنم.

اردکانیان اضافه کرد: خوشبختانه برای چگونگی استفاده از این منابع حیاتی با همه کشور‌های همسایه معاهدات معتبر بین‌المللی داریم و مرزنشینان ما شایسته‌ترین‌ها برای بهره‌مندی از این منابع خدادادی هستند.

وزیر نیرو گفت: استقرار و تثبیت جمعیت در استان‌های مرزی مستلزم استفاده از این منابع سرشار آب و خاک و اجرای پروژه توسعه منابع آب و خاک مرزی است که هفته آینده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی حاصلخیز در استان‌های کرمانشاه و ایلام به بهره برداری می‌رسد.

او گفت: علاوه بر نقش موثر و مثبتی که در تولید مواد غذایی و شغل‌های مولد دارد، این بخش خاص حدود ۱۱ هزار شغل مستقیم و ۳ هزار شغل دیگر به‌طور غیرمستقیم را فراهم می‌کند که فرصت بسیار تعیین کننده‌ای برای آبادانی استان‌های مرزی کشور دارد و تا پایان دولت دوازدهم کارنامه دولت تدبیر و امید به ثمر رساندن بیش از ۳۳۳ هزار هکتار از شبکه‌های اصلی آبیاری و زهکشی خواهد بود.

اردکانیان ادامه داد: امروز نخستین روز از آخرین سال فعالیت دولت تدبیر و امید است؛ ان شاءالله در ۱۲ مرداد سال آینده طبق برنامه و روال معمول، کار تحویل رسمی مسئولیت به منتخب بعدی ملت ایران برای اداره قوه مجریه انجام خواهد شد. این بدان معناست که ما یک سال سراسر امید و توام با تدبیر را در اختیار داریم که کارنامه موفقی را هم از خود به یادگار بگذاریم و هم ریل‌گذاری مناسب برای فعالیت‌های دولت بعدی صورت گیرد.

او با اشاره به اینکه در هفته چهاردهم پویش هستیم، افزود: طبق وعده‌ای که با هموطنان کردیم تا پایان سال ۲۵۰ پروژه بزرگ آب و برق در همه استان‌های کشور با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان از منابع دولتی، داخلی و سرمایه‌گذاری‌های مستقیم بخش خصوصی به ثمر خواهد رسید.

اردکانیان گفت: تاکنون و با احتساب پروژه‌های امروز، ۵۳ پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۴ هزار و ۷۲۵ میلیارد تومان افتتاح شده و ۱۹۷ پروژه دیگر با سرمایه‌گذاری ۳۵ هزار و ۲۷۵ میلیارد تومان تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود.

وزیر نیرو اظهار کرد: ۲۰۰ پروژه از این مجموع ساخت و سازی و ۵۰ پروژه دیگر ساز و کاری اعم از اصلاح روش‌ها، تدوین رویه‌ها و کار‌های نرم افزاری است که از یک‌سو تسهیل‌گر اجرای پروژه‌های ساخت و سازی هستند و از سوی دیگر کاهش هزینه‌های اجرای آنها، سرعت دادن به خدمات‌رسانی و کوتاه شدن زمان ارائه خدمات، تسهیل مراجعات مردم و پایداری عرضه آب و برق مطمئن به بخش‌های مختلف کشور را به دنبال خواهد داشت.

وزیر نیرو گفت: تاکنون ۳ پروژه از مجموع پروژه‌های ساز و کاری افتتاح شده که یکی از آن‌ها سامانه بیمه مشترکان است که از امسال به ویژه در بخش خانگی، مشترکانی که ناشی از نوسانات برق و برخی خرابی‌ها و اتفاق‌ها وسایل برقی آن‌ها آسیب می‌بیند به‌صورت برخط از طریق تلفن همراه می‌توانند نسبت به تکمیل پرونده و ادعای خسارت اقدام کنند و شرکت‌های بیمه طرف قرارداد توانیر برابر ضوابط نسبت به بازپرداخت خسارات اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار