در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش قلیه ترش لرستان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قلیه ترش یا قلیه لری از خورشت‌های خوشمزه استان لرستان است و یکی از انواع غذا‌هایی است که نامش با خطه جنوب ایران گره‌خورده است.

در ترکیب اصلی این خورشت از موادی مانند گوشت، سیب‌زمینی، شیره‌ی تمر هندی، پیاز، زعفران، نمک، فلفل و روغن استفاده می‌شود که در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را جایگزین گوشت کنید.

مواد لازم:

- گوشت گوسفندی نیم کیلو
- پیاز ۱ عدد
- آب انار ۱ فنجان
- رب انار ۲ قاشق سوپخوری
- سیب زمینی ۴ عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

- گوشت باید نرم و پیاز و سیب زمینی‌ها متوسط باشند و می‌توان از یک فنجان آب انار ترش یا ۲ قاشق سوپخوری رب انار استفاده نمود.

- ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و با مقداری آب و نمک می‌پزیم، گوشت‌ها را ریز برش می‌زنیم و با ۷ لیوان آب و کمی نمک می‌گذاریم بپزد، سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و رنده می‌کنیم و در گوشت پخته می‌ریزیم، آب انار، فلفل سیاه و زرد چوبه را اضافه کرده و پیاز را سرخ کرده و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا جا بیفتد.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۳ ۲۹ آبان ۱۳۹۹
اوو