به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به دلیل شباهت علائم ابتلا به ویروس کرونا و ذات الریه، این امر به موضوعی چالش برانگیز در میان محققان و عموم مردم تبدیل شده است.
با این حال، محققان دانشگاه ماکائو و موسسه هوبی چین موفق به طراحی یک سیستم هوشمند برای تشخیص سریع میان ابتلای افراد به ویروس کرونا و ذات الریه شدند. این روش ۶۰ برابر سریعتر از رادیولوژیستها میتواند ابتلای افراد به کرونا را تشخیص دهد.
در این روش، محققان با بررسی سی تی اسکن افراد مبتلا به ویروس کرونا، به یک روش تشخیص اتوماتیک براساس مقیاس شبکه عصبی پیچشی دست یافتند؛ این بررسی نشان داد با محدود شدن داده ها، سیستم هوشمند شناسایی توانست ابتلا به ویروس کرونا را از ذات الریه تشخیص دهد.
بیشتر بخوانید
سی تی اسکن یکی از دقیقترین روشهای تشخیصی است که میتواند با دقت بالا ابتلای افراد به ویروس کرونا را تشخیص دهد. با این حال، حجم بالای اطلاعات و نیز تشخیص چشمی موضوع یکی از چالشهای بزرگ رادیولوژیستها محسوب میشود. روش جدید به صورت اتوماتیک با ترسیم یک الگو ابتلای فرد به ویروس کرونا یا ذات الریه را تشخیص میدهد.
انتهای پیام/
مامان بزرگ من یک ماه و نیم پیش یکم حالش بد بود بردیمش برای تست کرونا گفتن چون پیره براش زحمته که از طریق گلوش تست بگیرن برای همین از طریق سی تی اسکن گفتن کرونا داره و تو بیمارستان بستریش کردن شهرمون هم کوچیک زود تو تموم شهرمون پیچید که کرونا داره بعد برای اطمینان بیشتر ازش تست کرونا از طریق گلو گرفتن گفتن کرونا نیست و یه حساسیت ساده هست حالا ما مونده بودیم با یه عالمه حرف پشت سرمون که فکر میکردن کل خانواده ما کرونا داره تا الان یه کم وضع روانی مامان بزرگم خوب شده
بابا کرونا هم یک بیماری هست مثل بقیه بیماری ها
لطفا مراقب رفتارمان باشیم
اینقدر که حرف و حدیث مردم ، مریض را اذیت می کند بیماری کرونا اذیت نمیکند