به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نیما حسینی با اشاره به حملات تروجانها به سیستمهای خانگی و اداری اظهار کرد: تروجانها شکلی از بد افزارها هستند که در قالب نرم افزارهای کاربردی مانند پروکسی، افزایش دهنده سرعت اینترنت و بهینه سازی سیستم رایانه ارائه میشود.
کارشناس حوزه فناوری تصریح کرد: یکی از انواع تروجانها به نام "روتکیت تروجان" به شکل پروکسی وارد سیستم میشود و با دسترسی به شبکه ارتباطی اقدام به سرقت اطلاعات شخصی و بانکی فرد قربانی میکند.
وی افزود: تروجان "بک دور تروجان" نوع دیگری از بدافزارها است که در آن با ورود به سیستم زمینه را برای هک آن و به عبارتی کنترل سیستم قربانی از طریق هکر را فراهم میکند.
حسینی بیان کرد: تروجان "دانلودر تروجان" نیز از بدافزارهای مخرب که زمینه دسترسی بدافزارها را به سیستم قربانی تسهیل میکند و تقویت سطح دسترسی بدافزارها به فایلهای اجرایی میزان آسیب را بیشتر میکند.
بیشتربخوانید
این کارشناس حوزه فناوری بیان کرد: برخی علائم در سیستم نشان از آلودگی به بدافزار دارد که میتوان به کندی و غیرفعال شدن سیستم به مدت کوتاه، ارسال پیغامهای ناشناس، تغییر صفحه اصلی در مرورگر، از کار افتادن برخی از نرم افزارها و مشکل در دسترسی به شبکه اینترنت اشاره کرد.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات شایع تروجان راه اندازی یا به عبارتی ریست مکرر و ناخواسته سیستم قربانی است که باعث اختلال در روند ذخیره سازی فایلها میشود.
حسینی بیان کرد: برای جلوگیری از ورود تروجان به سیستم باید از ورود به سایتهای مشکوک، باز کردن ایمیلهای ناشناس، دانلود فایل از سایتهای متفرقه خودداری کرد.
این کارشناس حوزه فناوری بیان کرد: استفاده از نرم افزارهای امنیتی مانند: آنتی ویروسها و آنتی تروجانها میتوانند ضمن تامین امنیت سیستم از آلودگی و کندی شبکه جلوگیری کنند و مانع از اقدامات خرابکارانه در شبکه شوند.
منبع: میزان
انتهای پیام/