به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک لوبیا پیله یک غذای فصلی است که در تابستان طبخ میشود. در قدیم این غذا را درون ظرفی تیره به نام (tiareh) میریختند و بعد از پخت نان درون تنور قرار میدادند
مواد لازم
لوبیا پیله (لوبیا چیتی تازه همراه با غلاف): نیم کیلو
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
آبلیمو یا لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا پیاز وسیب زمینی را در کمی روغن تفت میدهیم.
سپس گوشت را با زردچوبه و نمک و فلفل تفت میدهیم تا آب گوشت خشک شود؛ و به اصطلاح رنگ گوشت برگردد.
سپس لوبیا را اضافه کرده کمی دیگر تفت میدهیم.
در پایان گوجه را خرد کرده به مواد اضافه میکنیم.
و در آخر ۲ لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدهیم کامل بپزد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/
حالابدون گوشت درست کنبیم چطورمیشه؟