به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از انواع خوشمزه و پرطرفدار پیش غذا و سالاد در دنیا سالاد چچن ترکیهای است. یک سالاد مرغ ترکیهای خوشمزه و مقوی که به خصوص در روزهای گرم تابستان یک وعده غذایی مقوی و خوشمزه و خنک به شمار میرود. سالاد چچن ترکیه یک سالاد مرغ و ماکارونی خوشمزه برای میز مهمانی و تولد و حتی میز سلف سرویس مراسم عروسی و رستوران هم محسوب میشود.
مواد لازم برای ۶ نفر یا ۸ نفر
سینه مرغ: ۱ عدد
خیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
کنسرو ذرت: ۱ عدد
ماکارونی فرمی پخته و آبکش شده: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
کاهو: ۱ عدد کوچک
پیازچه یا پیاز قرمز: ۱ عدد کوچک و نگینی خرد شده (اختیاری)
ماست یونانی یا چکیده: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دستهدار
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
شوید تازه و ساطوری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک: ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
طرز تهیه سالاد چچن ترکیهای که در واقع یک سالاد ماکارونی و مرغ ساده و لذیذ است، بسیار آسان است. یک پیش غذای مشهور ترکیهای و احتمالا با ریشه روسی و چچنی که ارج و قربی به اندازه سالاد سزار نزد ترکها دارد. مرغ را با پیاز و ادویه بپزید (میتوانید مرغ را به صورت گریل هم آماده کنید). وقتی مرغ پخت صبر کنید تا سرد شود و سپس ریش ریش یا نگینی خرد کنید. ماکارونی را هم بپزید و آبکش کنید (اگر میخواهید سالاد چچن را رژیمیتر درست کنید میتوانید ماکارونی را هم حذف کنید).
سپس مرغ خرد یا ریش شده را با ماکارونی پخته، کاهو خرد شده و سایر مواد ترکیب کنید. به جای ذرت از نخود فرنگی هم میتوانید استفاده کنید. ماست یونانی یا چکیده و سس مایونز را هم اضافه کرده و نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و نعناع خشک را هم در سالاد بریزید. در صورت تمایل روی سالاد را با گوجه گیلاسی تزیین کنید.
تمام مواد را خوب هم بزنید. سالاد چچن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا بهتر مزهدار شود. سالاد چچن یک سالاد مرغ و ماکارونی مخصوص و در عین حال ساده و خوشمزه است. این پیش غذا را میتوانید با نان تست و یا حتی به عنوان غذای اصلی شام و ناهار سرو کنید. اگر میخواهید یک سالاد ماکارونی و مرغ سالم و رژیمی داشته باشید میتوانید سس مایونز را حذف کنید. در ترکیب این سالاد ماکارونی از انواع ژامبون و کالباس و سوسیس هم میتوانید استفاده کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/