امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: گندم، جو، سیب زمینی وگلرنگ عمده محصولات کشت پاییزه سیستان و بلوچستان را تشکیل میدهند.
او با بیان اینکه برداشت محصولات پاییزی با توجه به شرایط آب و هوایی از اسفند در سیستان و بلوچستان آغاز میشود گفت: ۱۷۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در استان فعالیت میکنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تامین ۵۰ هزار تن انواع کود پتاسه، فسفاته و ازته و سه هزار تن انواع بذر اصلاح شده، پایه مادری و پرورشی را از مهمترین اقدامات در استان برای حمایت از کشاورزان عنوان کرد.
او بیان کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی از برنامههای اساسی سازمان جهادکشاورزی است و امسال سطح زیر کشت گیاهان دارویی و صنعتی را به ۶هزار هکتار ارتقا خواهیم داد.
طوقی افزود: گستردگی و تنوع اقلیمی، امکان کشت خارج فصل گیاهان دارویی در هوای آزاد، نیروی کار فراوان و ارزان، فراهم بودن زمینه تولید محصولات سالم و ارگانیک، سهولت مبادلات تجاری و صادرات محصول، برخورداری از پیشینه کهن و پویا در طب سنتی از جمله مزیتهای نسبی این استان در زمینه گیاهان دارویی محسوب میشود.
او بیان کرد: همچنین خصوصیاتی همچون توقع پایین، سازگاری با انواع تنشها و شرایط سخت محیطی حاکم بر اقلیم استان، ارزش قابل توجه اقتصادی و نیز قابلیت اشتغالزایی در زیربخشهای مختلف تولید، بسته بندی، بازاررسانی و صنایع تبدیلی، گیاهان دارویی را به گزینهای مطلوب برای گنجاندن در الگوی کشت مناطق مختلف استان تبدیل کرده است.
انتهای پیام/