بوستان فرهنگی ورزشی ابریشم در منطقه ۷ با هدف ارتقاء سرانه فضای سبز و افزایش کیفیت زندگی در محله نظام آباد به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،کاوه حاجی علی اکبری در مراسم بهره برداری از بوستان ابریشم در منطقه ۷ با بیان این که یکی از مأموریت‌های شهرداری تهران در دوره کنونی، ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات پشتیبان سکونت در محلات دارای بافت فرسوده است، خاطرنشان کرد: بوستانی که امروز به بهره برداری می‌رسد، زمینی با نوعیت باغ بود که در گذشته مورد تصرف قرار گرفته بود و در آن مجموعه‌ای از خانه‌های فرسوده شکل گرفته بود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران متذکر شد: این زمین به همت شهرداری منطقه، از محل منابع عوارضی که برای قطع درختان در شهرداری دریافت می‌شود، خریداری شد و در سال گذشته در اختیار سازمان نوسازی قرار گرفت و اجرای پروژه پس از تهیه طرح توسط خانم اشرفی در مدت ۷ ماه انجام شد.

علی اکبری عنوان کرد: امیدواریم با افتتاح بوستان ابریشم در محله نظام آباد، گام کوچکی برای ارتقاء زندگی در این محلات کم برخوردار تهران برداشته باشیم.

محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم ضمن تشکر از زحمات همه دست اندرکاران شهرداری تهران برای ایجاد این فضای مفرح، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری در دوره پنجم علیرغم چالش‌ها و مشکلات جدی که در حوزه تأمین منابع درآمدی داشته و بدهی‌های قابل توجهی که از گذشته برایش به ارث رسیده است در تصمیمی استراتژیک به این نتیجه رسید که در مواجهه با پروژه‌های شهری تغییر رویکرد داشته باشد و از حوزه اجرای پروژه‌های بزرگ مقیاس نظیر اتوبان سازی، بزرگراه سازی و ... به سمت اجرای پروژه‌های کوچک مقیاس مبتنی بر نیاز‌های واقعی ساکنان محلات برود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که رویکرد‌های صرفاً سخت افزاری موجب ارتقاء کیفیت زندگی نمی‌شود، متذکر شد: آنچه طی مدیریت شهری در دوره‌های گذشته نه تنها در شهر تهران بلکه در کل کشور مغفول مانده بود، توجه به اولویت‌های محلات و نیاز‌های واقعی محل زندگی مردم بود که ما در شورای اسلامی شهر تهران سعی کردیم در برنامه پنج ساله سوم و بخصوص در برنامه و بودجه سال ۹۹، بودجه قابل توجهی را برای اجرای پروژه‌های کوچک مقیاس با رویکرد نرم افزاری معطوف به ارتقای کیفیت زندگی رقم بزنیم.

سالاری ضمن تشکر از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و سازمان نوسازی شهر تهران، ابراز امیدواری کرد که هزار پروژه‌ای که به عنوان پروژه‌های کوچک مقیاس تعریف شده است بتواند در سال جاری به نتیجه برسد و نهضت ورود به پروژه‌های کوچک مقیاس در سطح محلات ادامه دار باشد و به عنوان الگویی قابل تعمیم و تسری برای سایر کلان شهر‌ها و استان‌های کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

محمد جواد حق شناس نیز در این مراسم با یادآوری وضعیت نامناسب خانه‌های فرسوده و مخروبه و آسیب‌های اجتماعی شکل گرفته در این محدوده در سال گذشته، اظهار داشت: امروز وقتی این فضا را دیدم و مقایسه‌ای با وضعیت یکسال گذشته آن داشتم، انصافاً حالم خوب شد و از زحمات تمامی مسئولانی که برای شکل گرفتن این حال خوب در محله قدیمی و ارزشمند نظام آباد که شهیدان زیادی را برای دفاع از کشور تقدیم انقلاب کرده است، تشکر و قدردانی می‌کنم.

صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم از شهردار منطقه به دلیل پیگیری ایشان با کمک اعتبارات کمیسیون ماده ۷ برای رفع معارض و تملک املاک این محدوده و همکاری سازمان نوسازی شهر تهران و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران برای اجرای و بهره برداری از این پروژه با اعتبار کلی ۱۰ میلیارد تومان از تملک تا اجرا، تقدیر و تشکر کرد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به پائین بودن سرانه خدمات و فضای سبز در منطقه ۷، بر اهمیت افزایش بوستان‌های محلی در این منطقه تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که بهره برداری از بوستان ابریشم در این محله بتواند گشایشی برای ساکنان محله در جهت گذران اوقات فراغت، بیرون آمدن از فضا‌های کوچک خانه‌ها و آپارتمان ها، تعامل و گفتگو و ارتقاء کیفیت زندگی حاصل نماید.

عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز عنوان کرد: اعتقاد ما بر این است که اگر در محلات سرانه‌های خدمات شهری را ارتقاء دهیم، تمایل به نوسازی خود به خود افزایش پیدا خواهد کرد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به حمایت‌های اعضای شورای اسلامی شهر تهران در تأمین بودجه سال ۹۹، تصریح کرد: امیدوار هستیم برای سال ۱۴۰۰ نیز این روند ادامه پیدا کند تا بتوانیم پروژه‌های کوچک مقیاس را با شدت و حدت بیشتری در سطح محلات کم برخوردار اجرایی نماییم.

سمیه حاجوی، شهردار منطقه ۷ با بیان این که اولویت مهم مدیریت شهری، تأمین کسری سرانه‌های خدماتی است، خاطرنشان کرد: محله نظام آباد دارای کمترین سرانه فضای سبز در منطقه است، از این حیث اولویت را بر شناسایی باغات و تملک آن گذاشتیم و با حمایت اعضای شورای شهر، کمیسیون ماده ۷ و سایر مسئولان امروز شاهد اتفاق خوبی در این محله هستیم.

چهار پروژه بهسازی محیطی در منطقه ۱۶ با حضور زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، پیمان پورنصر شهردار منطقه ۱۶ و جمعی دیگر از مسئولان مورد بهره برداری قرار گرفت.

بر اساس این گزارش پروژه‌های بهسازی محیطی فضای پیرامونی زیرگذر ضربعلی زاده با مساحت عرصه ۹۵۰۰ متر مربع با کاربری فضای سبز و ورزشی، فضای باز محله جوادیه با مساحت عرصه ۲۸۶ متر مربع با کاربری فضای سبز و تفریحی، فلکه اول خزانه با مساحت عرصه ۳۸۵۰ متر مربع و فلکه دوم خزانه با مساحت عرصه ۳۹۵۰ متر مربع با کاربری فضای سبز به بهره برداری رسیدند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.