در این مطلب قصد داریم روش تهیه قارچ شکم پر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  قارچ شکم پر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

قارچ درشت به تعداد دلخواه
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
فلفل خرد شده ۵۰ گرم
ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ساقه قارچ رو جدا میکنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی میکنیم.
تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قارچ‌ها رو باهاش پر میکنیم و روشون رو پنیر پیتزا میریزیم.
داخل سینی فر رو فویل میندازیم و قارچ‌ها رو داخلش میچینیم.
حدود ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.
قارچ‌ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه.
بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنین.
این میزان مواد پنیری برای ۸ تا قارچ بزرگ کافیه.
و نکته اینکه از پنیر خامه‌ای که نمک داره استفاده کنین خوشمزه‌تر میشه.

منبع: sofre rangin

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.