مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو فراز سپاهان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان گفت: استان اصفهان در جایگاه دوم صنعت نانوتکنولوژی در کشور قرار دارد.

اعظم حلاج مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو فراز سپاهان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان در گفت و گوی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان اظهار داشت: صنعت نانوتکنولوژی در حوزه‌های مختلفی همچون صنایع هوایی، پزشکی، بهداشتی، محیط زیست، نفت، نیرو و ساختمان و ... کاربرد دارد و سرمایه گذاری‌های لازم بر روی این صنعت از سال ۹۰ تاکنون در استان اصفهان انجام گرفته و این استان در جایگاه دوم این صنعت مهم در کشور قرار دارد.

او افزود: با حمایت‌های لازم و ارائه تسهیلات مالی از سوی دستگاه‌های مختلف،  شرکت‌های نانو تکنولوژی استان اصفهان توانسته اند بیش از ۱۰۰ متخصص را در این حوزه جذب  کنند.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو فراز سپاهان  تاکید کرد: یکی از مهم ترین ویژگی های صنعت نانو تکنولوژی ، بهبود فرایند تولید در تمامی صنایع است.خوشبختانه شرکت‌های نانو تکنولوژی استان اصفهان در سال جدید به ساخت و تولید انواع پلیمر‌های نانو دست پیدا کرده اند.

حلاج گفت: پلیمر‌های نانو نقش بسزایی در کاهش اسیب دیده گی صنایع ساختمانی از جمله سیل و زلزله دارنند که استان اصفهان به عنوان دومین استان تولید این نوع محصول نانو تکنولوژی در کشور بعد از تهران شناخته می‌شود.

او اضافه کرد:با توجه به سفر معاونت علمی و فناوری کشور به استان اصفهان و بازدید از شرکت‌های نانو تکنولوژی شهرک علمی تحقیقاتی پیش بینی می‌شود با ارائه تسهیلات مالی بیشتر از سوی مسئولان بتوانیم گام موثری در افزایش تعداد شرکت‌های نانو تکنولوژی و ایجاد اشتغالزایی بیشتر در این حوزه اجرایی کنیم.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو فراز سپاهان  تاکید کرد:اگر تسهیلات مالی دولت به موقع به شرکت‌های نانو تکنولوژی استان اصفهان ارائه شود پیش بینی می‌شود میزان اشتغالزایی این صنعت ۲ برابر رشد کند.

حلاج در مورد اخرین تولیدات شرکت‌های نانو تکنولوژی استان اصفهان گفت: ذرات خاصه نانو، کامپوزیت‌های پلیمری نانویی، محلول‌ها و پلیمر‌های نانو از عمده تولیدات شرکت‌های نانو تکنولوژی استان اصفهان هستند.


حلاج ادامه داد: با وجود شیوع ویروس خطرناک کرونا در کشور و سطح جامعه شرکت‌های نانو تکنولوژی استان اصفهان در اقدام موفقیت امیزی توانسته اند به ساخت انواع ماسک با قابلیت استفاده دوباره با ذرات نانویی دست یابند که از ویژگی این ماسک هارا می‌توان به پوشش کامل و سطح بالای جلوگیری از ورودبیماری به داخل دهان و بینی بر شمرد.

او در مورد اخرین ازمایش متخصصان نانو تکنولوژی استان اصفهان در زمینه ساخت و کشف واکسن کرونا گفت: در شرایط فعلی متخصصان نانو تکنولوژی استان اصفهان با مشارکت دانشگاه‌های برتر استان‌های مختلف کشور توانسته اند ساخت نانو واکسن کرونا بر روی حیوانات را با موفقیت اجرا کنند و در تلاش‌ها همچنان برای ساخت این نوع واکسن بر روی انسان ادامه دارد.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.