حسن نیا گفت: نظارت‌ شدید در طرح نوسازی ناوگان حمل بار جاده ای برای جلوگیری از ورود دلالان وجود دارد و متقاضیان باید کارت سوخت هوشمند، بارنامه و گواهی اسقاط داشته باشند.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عبد الهاشم حسن نیا رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در مراسم انعقاد قرارداد نوسازی ۵ هزار دستگاه کامیون گفت: از ۳۸۰ هزار دستگاه کامیون فعال در کشور، ۷۰ هزار دستگاه دارای عمر بیش از ۴۰ سال هستند.

او با اشاره به اینکه با استفاده از ظرفیت تولید داخل، نسبت به نوسازی ۵۰۰۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل بار برون‌شهری فرسوده اقدام شده است، اظهار کرد: متقاضیان در نظر داشته باشند که کارت سوخت هوشمند و میزان پیمایش تمام رانندگان ناوگان سراسر کشور قابل رصد بوده و افراد واجد شرایط از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت تولیدکننده معرفی می‌شوند، لذا امکان فروش به غیر وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه سهم آورده راننده برای دریافت کامیون ۴۴۰ میلیون تومان است تصریح کرد: بخشی از این هزینه‌ هم در قالب اقساط کامیون تامین می‌شود.


بیشتر بخوانید

طرح جدید نوسازی با ۵ هزار دستگاه کامیون کلید خورد


او با بیان اینکه در طرح پیمایش تمامی این مراحل به صورت کامل نظارت و کنترل می‌شود افزود: با اجرای این طرح حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر سوخت در سال صرفه جویی می‌شود و سرمایه‌گذاری که در این طرح صورت گرفته حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان است.

این مقام مسئول اظهار کرد: کنترل مضاعفی در این حوزه انجام می‌شود و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم که سوء استفاده کنندگان وارد شوند.

معاون وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: در هنگام اسقاط گواهی صادر و به شرکت سازنده تحویل داده می‌شود تا راننده با استفاده از آن بتواند خودرو را تحویل بگیرد.

اقساط تسهیلات رانندگان کامیون ۶ ساله است

همچنین حجت اله صیدی مدیرعامل بانک صادرات ایران نیز در این مراسم تامین زیرساخت‌ها و شبکه حمل‌ونقل را از کلیدی‌ترین شاخص‌های توسعه اقتصادی برشمرد.

صیدی افزود: شاخص زیرساخت‌های حمل‌ونقل و شبکه حمل‌ونقل رابطه مستقیمی با هزینه مبادله دارد و می‌تواند به شدت آن را کاهش دهد.

او با اشاره به اینکه بانک صادرات در این خصوص مأموریت ویژه‌ای داشته و امروز در ادامه توافق قبلی وارد مرحله بعدی و گام دوم می‌شود، افزود: بانک صادرات ایران ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار با بازپرداخت شش ساله به منظور نوسازی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای کشور اختصاص داده است که این موضوع امروز در قالب امضای تفاهم‌نامه سه جانبه بین بانک صادرات ایران، وزارت راه و شهرسازی و بخش خصوصی مورد توافق قرار گرفت.

مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: تسهیلاتی که در این تفاهم‌نامه پیش‌بینی و از سوی این بانک پرداخت می‌شود، بابت خریداری کامیون و تریلر با نرخ مصوب بانک مرکزی و در قبال ترهین کامیون مورد خریداری و با بازپرداخت ۷۲ ماهه است.

وی توضیح داد: بانک صادرات ایران از آمادگی لازم برای تامین مالی نوسازی ۷۰ هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل بار برون‌شهری با ساز‌و کار مورد توافق طرف‌های این قرارداد تا پایان اجرای نوسازی کل ناوگان فرسوده برخوردار است.

مدیر عامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه تامین اعتبار طرح ۵۰۰۰ کامیون از سوی بانک صادرات انجام می‌شود ادامه داد: زمانی که مدارک و پرونده‌های رانندگان تکمیل شد بلافاصله پرداخت تسهیلات را انجام می‌دهیم.

صیدی اضافه کرد: مدت پرداخت تسهیلات هفتاد و دو ماهه معادل شش سال است و نرخ سود آن ۱۸ درصد است.

او اظهار کرد: از این ۱۸ درصد سود  ۹ درصد در قالب یارانه توسط دولت و ۹ درصد توسط متقاضی پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
همین حالا هم دست دلاله
آخرین اخبار