به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کراکر نمکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
استارتر دور ریز (دیسکارد):۲۰۰گرم
آرد همه منظوره:۶۵گرم
آرد گندم کامل:۷۰گرم
روغن زیتون:۳ق غ
سبزی معطر خشک به دلخواه:یک ق غ (شوید، نعنا، ریحان یا رزماری)
جوش شیرین:یک دوم ق چ
نمک:یک دوم ق چ
فلفل سیاه، قرمز:بسته به ذایقه خود
دانه چیا، کنجدسیاه، کنجد به میزان لازم
نمک دانه درشت به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
دیسکارد+روغن زیتون +آرد ها+جوش شیرین+سبزی خشک معطر+نمک کرده با دو دست خمیررا چند بار روی هم آورده داخل کیسه فریزر (۴ساعت تا حداکثر ۳روز) میگذاریم.
فر را روی ۱۷۶درجه تنظیم میکنیم.
خمیر را از یخچال درآورده نصف میکنیم بقیه اش را دوباره در یخچال میگذاریم.
روی خمیر مخلوط کنجدودانه چیا میپاشیم.
وردنه میکشیم وبا کاتر پیتزا یا چاقو به مربعهای کوچک تقسیم میکنیم.
با اسپری روش آب میپاشیم و نمک دانه درشت خیلی کم میپاشیم.
به مدت ۱۴ دقیقه در فر بماند بعد از پخت وسرد شدن قطعات کراکر را از هم جدا میکنیم.
حالا بقیه خمیر را از یخچال در آورده و در فر میگذاریم.
نکته:بهتر است خمیر روی صفحه سیلیکونی پهن شود.
منبع:nan_ba_asatid
انتهای پیام/