به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ پیمانه اسپاگتی
۲۵۰ گرم مرغ خرد شده
۲ گوجه فرنگی خرد شده
۱ پیاز
۲ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری کره
فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، کمی روغن
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
اسپاگتیها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار میگذاریم.
روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود ۱۵ دقیقه بپزید. سپس اسپاگتیها را با دست برمیداریم، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار میدهیم. با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر میکنیم.
منبع:banooye.sharghy
انتهای پیام/