در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان سیب را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  نان سیب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

آرد ۵۰۰گرم
تخم مرغ ۱عدد
کره ذوب شده ۱۰گرم
مخمر خشک فوری ۵گرم
آب ۲۲۰میلی لیتر
شکر ۸گرم

مواد میانی

سیب دو عدد نگینی خرد شده
شکر قهوه‌ای ۵۰گرم
آب ۵۰گرم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

آرد و مخمر و نمک و شکر را با هم مخلوط کرده بعد تخم مرغ و کره را اضافه کرده و آب را اضافه کرده و خوب مخلوط و ورز میدهیم در ورز دادن خمیر عجله نداشته باشید یکم ورز بدین خمیر یکدست و نرمی به دست میارین، روی آن را بپوشانید استراحت دهید تا حجیم و اسفنجی بشه.

آب و شکر را روی حرارت بزارین یکم که مخلوط شد بهش سیب‌ها رو اضافه کنید و صبر کنید قوام بیاد.

خمیر رو که ور آمده رو روی سطح آرد پاشیده شده چونه بگیرید و به ۸قسمت تقسیم کنید و ۲۰دقیقه روش رو بپوشانید و بهش استراحت بدین.

بعد این مدت چونه‌ها رو با وردنه باز کنید و از سیب‌ها وسط چونه دایره‌ای شکل بذارین و خمیر رو به وسط جمع کنید و فرم بدین و ۲۰دقیقه استراحت بدین، بعد ماهیتابه رو روی حرارت متوسط داغ کرده کف اون رو با کره چرب کنید و و نون‌ها رو داخل اون بذارین تا طلایی شه در ماهیتابه رو هم بزارین.

منبع: nan ba asatid

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.