به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، رضا محمدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان گفت: در این مدت یک هزار و ۲۴۵ پرونده در زمینه کالا و خدمات، ۱۸۷ پرونده در زمینه قاچاق و ۲۶۱ پرونده در زمینه بهداشت، درمان و دارو در اداره کل تعزیرات حکومتی استان سمنان تشکیل شد.
او افزود: از مجموع یک هزار و ۲۴۵ پرونده تشکیل شده در استان سمنان در زمینه تخلفات کالا و خدمات طی سه ماه نخست امسال، یک هزار و ۲۱۵ پرونده تاکنون رسیدگی و مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان ابراز داشت: ۱۸۷ پرونده قاچاق کالا در سه ماه نخست امسال در استان تشکیل و رسیدگی و برای متخلفان جریمه ۱۰۷ میلیارد و ۷۲۴ میلیون و ۸۵۱ هزار ریالی تعیین شد.
رضا محمدی تصریح کرد: بیشترین تخلفهای استان سمنان سه ماه نخست امسال طبق بررسی کارشناسان اداره کل تعزیرات حکومتی استان به ترتیب در زمینه درج نکردن قیمت، ارائه نکردن فاکتور، گران فروشی، رعایت نکردن مقررات صنفی مانند نداشتن کارت مباشر و جواز کسب، رعایت نکردن نکات بهداشتی و تقلب بود.
او گفت: ۴۰۳ پرونده در سه ماه نخست امسال در زمینه تخلف درج نکردن قیمت، ۳۱۰ پرونده در زمینه ارائه نکردن فاکتور و ۲۸۴ پرونده در زمینه گرانفروشی و ۱۱۶ پرونده در زمینه تقلب در اداره کل تعزیرات حکومتی استان سمنان تشکیل شد.
محمدی افزود: سه ماه نخست امسال یک هزار و ۶۹۳ پرونده تخلف در اداره کل تعزیرات حکومتی استان سمنان تشکیل شد که از این تعداد پرونده یک هزار و ۶۵۴ پرونده رسیدگی و مختومه شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان بیان کرد: هشت هزار و ۲۴۰ پرونده در زمینه تخلفهای صنفی، بهداشتی و قاچاق در این اداره کل در سال ۹۸ تشکیل شد که از این تعداد ۶ هزار و ۵۳۸ پرونده مربوط به کالا و خدمات بود.
میانگین رسیدگی به پروندههای تخلف در زمینه کالا و خدمات در اداره کل تعزیرات حکومتی استان سمنان ۹ روز است و در این مدت با تلاش کارشناسان پرونده به نتیجه میرسد.
تعزیرات حکومتی با ایجاد نظام پاسخ دهی، جرایم نقدی و توقیف اموال، به مطالبههای مردم در بحث گران فروشی، قاچاق و التهاب بازار رسیدگی میکند.
انتهای پیام / م