به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر دنبال یک دسر خوشمزه و دوست داشتنی هستید که بشه با انجیر درست کرد حتما محلبی انجیر رو تست کنید.
موادلازم:
انجیر تازه ۴۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه سرپر
شیر ۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ
کره ۱ ق م
تخم شربتی ۱ ق غ
گردو ۱/۳ پیمانه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
اول انجیرها رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. داخل قابلمهای شیر، شکر و نشاسته رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه.
سپس وانیل و کره رو اضافه و از روی حرارت بردارید و سپس انجیر و گردوی خرد شده و تخم شربتی رو که با کمی آب گرم خیس کردید و حجم دار شدن، رو هم اضافه کنید و داخل لیوانها ورقه نازک انجیر رو بچسبونید و از مایه داخلشون بریزید و در یخچال بذارید تا خودشو بگیره. برای تزیین هم از انجیر، گردوی خرد شده، بلوبری و چند برگ نعنا استفاده کنید تا خوشکل بشن. نوش جان.
نکته: از انجیر خشک هم میتونید استفاده کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/