به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر:۴ لیوان
شکر:۱ لیوان
آرد سمولینا (ایرمیک):۹ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
مواد لازم برای سس روی دسر:
آلبالو: نیم کیلو
آب آلبالو:۱/۲ لیوان
شکر:۱فنجون
نشاسته ذرت:۱ ق غ
آبلیمو:۱/۲ ق چ
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا شیر وشکر و آرد سمولینا رو خوب هم میزنیم تا آرد سمولینا تو شیر حل بشه وگوله نشه بعد روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و در آخر وانیل رو اضافه کرده و خاموش میکنیم و در قالب چرب شده میریزیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال میزاریم.
تهیه سس روی دسر:
آلبالو و آب آلبالو و شکر رو حرارت میزاریم تا بجوشد وقتی جوشید و آب آلبالو رو به اتمام بود نشاسته ذرت رو با ۱/۲ آب سرد حل میکنیم و به سس اضافه کرده میزاریم چند تا قل بزنه و سس غلیظ بشه و در انتها ابلیمو رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم
دسر رو از قالب خارج کرده و سس رو روی دسر میریزیم.
نوش جان
منبع: jeleh jadid
انتهای پیام/