سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره اقدامات انجام شده در حوزه پویش نذر آب توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد نصیری سخنگوی جمعیت هلال احمر در نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: شباهت بین امدادگری و خبرنگاری بسیار زیاد است و در زندگی روزانه یک خبرنگار همواره با چالش روبرو است که اگر با عشق و علاقه همراه باشد، یکی از زیبا‌ترین شغل‌های عالم است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه موضوع کلی این روز‌های جمعیت هلال احمر که رسانه‌ها به آن پرداختند، موضوع لبنان بود، گفت: بر اساس آخرین گزارش‌ها به ۲۵۰۰ نفر مراجعه کننده به بیمارستان صحرایی ایران خدمات رسانی شده است و ۱۸ نفر از متخصصان کادر درمانی هلال احمر ایران در بیروت مشغول خدمت هستند و همچنان خدمات درمانی ارائه می‌کنند.

نصیری ادامه داد: کمتر از ۲۴ ساعت پس از حادثه انفجار بیروت، امکانات خود را به منطقه اعزام کردیم و باید گفت این اقدام از وظایف ما بود، زیرا در زمان سیل سال گذشته محموله بسیار خوبی از کشور‌هایی مانند لبنان به کشور ما ارسال شد.

او بیان کرد: با موضوع کرونا ۱۵۹ محموله بین المللی ارسال شده و این موضوع یک قرارداد بین المللی است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر در تصریح برنامه‌های هفته دولت افزود: یکی از موضوعاتی که در این دوره کاری جزء اولویت‌ها است توسعه خانه هلال به ویژه در مناطق روستایی است که در تاب آوری بسیار موثر است و در شش ماه گذشته کار‌های ویژه‌ای در هلال احمر انجام شد و همین موضوع به توسعه هلال سرعت بخشید و در هفته دولت ۱۰۰۰ خانه هلال جدید در کل کشور افتتاح می‌شود که با این اقدام ظرفیت خانه‌های هلال دو برابر خواهد شد.

نصیری با بیان اینکه تنها نهادی که با تعرفه ترجیحی به ارائه خدمات توانبخشی می‌پردازد، جمعیت هلال احمر است، گفت: در هفته دولت ۳ خانه توانبخشی در کشور افتتاح می‌شود.

او بیان کرد: مصرف ماسک N۹۵ در هلال احمر کم است و تصمیم بر آن شده تا در هفته دولت توزیع قابل توجهی از ماسک‌ها N۹۵ توزیع شود و در کنار آن باید گفت موضوع کرونا ماندگار شده است و در این روز‌ها عزاداری امام حسین (ع) دغدغه ما است و باید به سمتی حرکت کنیم که عزاداری‌ها با تمام شیوه نامه‌ها و ایمن انجام شوند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: توزیع ماسک و اقلام بهداشتی در چارچوب شیوه نامه‌های بهداشتی وزارت بهداشت از سوی جوانان هلال احمر در هیئت عزاداری انجام می‌شود و ما در حال برنامه ریزی پویش نذر سلامت هستیم و در سال جاری در بازه زمانی عزاداری امام حسین (ع) موضوع ایمنی جامعه مورد توجه قرار دارد که یکی از آن‌ها تأمین ماسک است، زیرا بسیاری از افراد در تهیه ماسک نیز با مشکل مواجه هستند.

نصیری ادامه داد: در حوزه امداد و نجات می‌توان گفت کاهش ۵۳ درصدی مأموریت‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسید که این آمار در بازه زمانی سال گذشته ۴۰۳۸ مورد بود و باید گفت انجام کمتر عملیات نشانگر کاهش حوادث است.

او بیان کرد: مازندران، اصفهان و گلستان از استان‌هایی هستند که دارای بیشترین آمار عملیات امداد و نجات بودند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: ۷۱ عملیات در محیط‌های آبی انجام شد و متأسفانه تعداد عملیات در این بخش افزایش پیدا کرده است، اما می‌خواهیم تأکید کنیم که شنا کردن در چاه نیمه‌ها، سد‌ها و دریا‌های ایمن نشده بسیار مخاطره آمیز است.

نصیری ادامه داد: ۲۱۶۲ مأموریت امداد و نجات در ماه گذشته انجام شد که ۳۱۶ نفر مصدوم و گرفتار در حوادث جوی مورد نجات قرار گرفتند و کار انتقال ۱۲۲۴ مصدوم از طریق زمینی و هوایی انجام شد.

او بیان کرد: یکی از اولویت‌های جمعیت هلال احمر موضوع آموزش همگانی است که تا به امروز ۴۳ روز دوره آموزش بر خط انجام شد و می‌توان گفت روزانه ۲ هزار نفر از این بستر آموزشی استفاده می‌کنند و باید گفت این دوره با ارائه گواهی و آزمون است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: دوره آموزش ۳۰ ساعته برای تمام سربازان در حال انجام است که باز خورد خوبی داشت و لازم به ذکر است که در حوزه غرق شدگی میزان حوادث کاهش پیدا کند.

نصیری ادامه داد: در بخش معاونت امور بین الملل و بشر دوستانه لازم به ذکر است که حرف اصلی ما در این بخش تحریم‌های ظالمانه است و می‌توان گفت نتیجه پیگیری بیش از یک ساله جمعیت هلال احمر خطی دایر شد که در گام اول ۵۰۰ هزار دلار انتقال پیدا کرد که باید گفت بخش‌های این مبلغ کامل مشخص است.

او بیان کرد: هزینه کرد این مبالغ مشخص است و با هماهنگی‌های انجام شده قرار بر این شد در بخش کرمانشاه برای هر خانوار در بخش مسکن نیمه کاره تسهیلاتی در نظر گرفته شود و این رویه برای آسیب دیدگان سیل سیستان و بلوچستان نیز انجام می‌شود.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: یکی دیگر از اقداماتی که در ۲۴ ساعته گذشته نهایی شد این بود که پیش‌تر اعلام کرده بودیم یک میلیون دز واکسن آنفولانزا در اختیار ما باشد که این عدد با پیگیری‌های انجام شده به ۲ میلیون دز رسیده است که امیدواریم در نیمه دوم شهریور ماه کار توزیع آن انجام شود تا در بخش ایمنی جامعه در حوزه آنفولانزا گامی موثر برداریم.

نصیری ادامه داد: در شورای عالی جوانان، سن جوانان از ۲۹ به ۳۵ سال افزایش پیدا کرد، اما نکته‌ای که در برنامه عملیاتی وجود دارد این است که بر اساس ابلاغیه‌ها، با همان الگو قدم برداریم.

او بیان کرد: پرسشی که مطرح شد این بود که آیا در بخش نذر آب اقدامات موثری انجام می‌شود یا خیر که خبر مسرت بخش این است که استان‌هایی درگیر نذر آب ۳ هستند و ما نذر آب ۳ را در شهریور ماه پیش رو خواهیم داشت، اما متفاوت است، زیرا میزان بارندگی در برخی از مناطق افزایش پیدا کرده و دغدغه ما این است که دیگر حوادثی در حوزه استفاده از آب برای مردم برخی از استان‌ها رخ ندهد.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: نیک شهر، چابهار، هامون، نیمروز، خاش، نهبندان، ریگان و حاجی آباد از جمله مناطقی هستند که در شهریور ماه در حوزه معیشت و کووید ۱۹ و آب اقدام‌هایی از سوی جمعیت هلال احمر در آنجا انجام خواهد شد.

نصیری ادامه داد: در بخش بیمه تکمیلی دو اتفاق خوب رخ داد که یکی از آن‌ها کاهش پرداختی کارکنان در بخش بیمه تکمیلی است و موضوع دیگر در حوزه ارائه خدمات یک سطح افزایش پیدا کرد.


بیشتر بخوانید


او بیان کرد: سازمان تدارکات پزشکی در زمان جنگ تشکیل شد و باید گفت همیشه این‌ سازمان وظیفه داشت که در زمان مخاطرات کمک رسانی کند. در روز‌های کرونایی هم موضوع واردات دارو‌های مختلف پیگیری شد و حال اگر در زمینه کرونا دارویی تولید شود و قطعیت پیدا کند، هلال احمر آمادگی دارد با تمام ظرفیت‌ در این مسیر حرکت کند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: ما دو مورد از بزرگ‌ترین تشکل‌های مردم نهاد خود را برای ارائه خدمات به اتباع دیگر کشور‌ها فعال کردیم و باید گفت برای جمعیت هلال احمر فرقی نمی‌کند که چه افرادی با چه نژادی نیاز به دریافت خدمات دارند و در بخش کرونا نیز برای تأمین اقلام امدادی و معیشتی اقدام‌های بسیاری انجام شده است و برای افرادی که این لباس را تن خود می‌کنند، هیچ فرقی نمی‌کند کدام افراد نیاز به امداد دارند.

نصیری ادامه داد: جنس ارتباط ما به دلیل آن که در کشور افغانستان مرکز درمانی داریم پر رنگ است و باید گفت برای تشکل‌های مردم نهاد دارای مجوز محموله‌هایی ارسال شده است.

او بیان کرد: محله هرندی و مناطق حاشیه‌ای کشور یکی از کار ویژه‌ها در زمان غیر بحران هستند و قرار بر این شده است که در هفته دولت رئیس جمعیت هلال احمر کار اطلاع رسانی آن را انجام دهد و برای آن که محله هرندی ارتقا پیدا کند، باید مردم آن محله اراده‌ای برای اصلاح داشته باشند و تا زمانی که ما بخواهیم از خارج از محله فعالیت فرهنگی کنیم، اتفاقی که باید بیفتد، نمی‌افتد و این اقدام به افزایش آسیب نیز منجر می‌شود.

سخنگوی جمعیت هلال احمر افزود: در خانه هلال جمعی از افراد دور هم نشسته اند و ظرفیت‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم تا به مشکلات خود رسیدگی کنند و باید گفت ما منطقه هرندی را به ۸ منطقه تقسیم بندی کردیم که در یک افق ۱۰ ساله شکل منطقه عوض شود.

نصیری ادامه داد: محله هرندی بیش از ۲۰ هزار نفر جمعیت دارد و واقعیت محله هرندی نخبگان و شهدایی هستند که نام آن‌ها بر در و دیوار این محله نقش بسته است.

او درباره موضع هلال احمر برای برگزاری کنکور افزود: کمکی به شکل کلی و ضابطه‌مند خواسته نشده، اما‌ در بعضی استان‌ها برای استفاده از فضای‌ جمعیت‌ هلال احمر برای برگزاری کنکور درخواست شده است، اما هنوز به شکل جامع، ضابطه‌مند و یکپارچه درخواستی نشده است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: ۸۵۰۰ چادر توزیع و ۷۰ هزار چادر نیز در حال تولید هستند و باید گفت بخش زیادی از اعتبار تخصیص یافته در این دوره برای شارژ چادر بوده که برنامه ما افزایش ذخیره انبار‌های اقماری جمعیت هلال احمر است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.