به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشگاه علم و فرهنگ در سومين دهه فعاليت خود و پس از توسعه کمي، نهادينه کردن آموزشهاي کيفي و ترويج پژوهشهاي کاربردي همگام با دانشگاههاي پيشرفته جهان با هدف تربيت و تأمين بخشي از نيروهاي متخصص مورد نياز جامعه در مسيرکارآفريني حرکت ميکند و تلاش دارد در قالب دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرين نقش جديتري در آموزشهاي نوين، ايجاد اشتغال، توسعه تکنولوژي و خلق ارزشهای اجتماعي ايفا نمايد.
دانشگاه علم و فرهنگ بزرگترین دانشگاه غیر دولتی کشور است که با بیش از 800 عضو هیات علمی و استاد مدعو، در 87 رشته تحصیلی(6 رشته در مقطع دکتری،49رشته در مقطع کارشناسیارشد و 32 رشته در مقطع کارشناسی) به حدود9000 دانشجو، خدمات علمی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و کارآفرینی ارائه مینماید.
دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان برترین دانشگاه غیر دولتی کشور وابسته به جهاد دانشگاهي(ACECR) بوده و در قالب پنج دانشکده «فني و مهندسي»، «هنر و معماري»، «علوم انساني»، «علوم گردشگري» و «علوم و فناورىهاى نوين زيستى» فعاليت ميکند.
خلق ارزشهای اجتماعی از مهمترین اهداف دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان رتبه یک نوآوری کشور است و با همین رویکرد، این دانشگاه علاوه بر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی معمول خود در بخش اشتغال و کارآفرینی دارای دغدغههای جدی است. از این رو تلاش کرده تا در قالبهای مختلف از جمله ایجاد نخستین پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی، تاسیس بنیادکسب وکار، ایجاد موسسه توسعه پایدار گردشگری و همچنین توسعه مراکز آموزشهای تخصصصی کوتاه مدت، گام های عملیاتی در بخش مهارت آموزی دانشجویان و اشتغال دانش آموختگان و متخصصان ایفا نماید. دانشجویان این دانشگاه از بدو ورود، بسترهای مناسبی برای مهارت آموزی در رشتههای تخصصی خود دارند و برخی از این دانشجویان در ترم های 3 و 4 شرکتهای دانش بنیان خود را با همکاری دانشگاه و اساتید خود راه اندازی می نمایند.
توسعه رشتههای جدید و میان رشتهای متناسب با نیاز جامعه ، توسعه شرکت های دانش بنیان، افزایش ارزش مورد نظر ذینفعان، شناسایی و تبیین مسائل جامعه و همسوسازی آموزش و پژوهش در جهت حل آنها و تکمیل چرخهی کارآفرینی دانش بنیان با تاکید بر دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دیگر اهداف مهم دهمین دانشگاه ایران است.
دانشگاه علم و فرهنگ در دوره های تحصیلات تکمیلی از توانمندیهای نرمافزاری و سخت افزاری پژوهشگاه ها و پژوهشکدههای جهاد دانشگاهی نظیر پژوهشگاه رویان، مرکز ذخایر ژنتیک ایران، پژوهشگاه ابن سینا، پژوهشکده توسعه تکنولوژی، پژوهشگاه علوم انسانی و اجتماعی، پژوهشکده فرهنگ و هنر بهره مند است که این امر منجر به ارتقاء کیفی دورهها در این دانشگاه شده است و بر اساس رتبه بندی سایمگو اسپانیا این دانشگاه توانسته رتبه یک نوآوری ایران را به خود اختصاص دهد و دهمین دانشگاه کشور و۶۶۰ امین دانشگاه جهان باشد.
از آنجاکه علم ودانش مرز نمی شناسد دانشگاه علم و فرهنگ با هدف توسعه همکاریهای علمی و تبادل دانش با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور، همکاری های اثربخش و خوبی با دانشگاه های کشورهای اتریش، آلمان، مالزی، انگلستان، سوئد، ارمنستان و آذربایجان در قالب تبادل استاد و دانشجو، برگزاری نشستهای مشترک علمی، برگزاری کنفرانس وسمپوزیوم های بین المللی و همچنین برگزاری دوره های تخصصی کوتاه مدت دارد که این امر منجر به ارتقاء کیفی دورههای دانشگاه علم و فرهنگ شده است.
انتهای پیام/