به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کرم موکا پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر سه پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ
پودر نسکافه ۲ ق غ
پودر قهوه ۱/۲ ق غ
پودر ژلاتین ۳ ق غ
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
شیر رو به همراه خامه و پودر شکلات و قهوه و نسکافه و شکر و شکلات رنده شده یا خرد شده با هم مخلوط کنید روی حرارت بذارید تا شکلات حل بشه در حدی که شیر گرم بشه و نجوشه پودر ژلاتین رو روی ۱/۳ پیمانه آب سرد بریزید و کنار بذارید تا اسفنجی بشه بعد روی حرارت کتری گذاشته تا شفاف بشه بعد به مخلوط شیر اضافه میکنیم.
حالا یکم از مایه برداشته با پنیر مخلوط کنید از گوشکوب برقی یا همزن استفاده کنید تا پنیر باز بشه و یکدست بشه بعد پنیر رو به دسر اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه قالب رو چرب کنید و مایه دسر رو داخلش بریزید ۷ ساعت داخل بخچال قرار بدید تا ببنده بعد توی ظرف دسر برگردونید.
منبع: deserkade ba asatid
انتهای پیام/