به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر روکر موز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ پ
نشاسته ذرت سه ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکار پونه یا لبنه ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ژله موز یک بسته
پودر ژلاتین سه ق غ
آب یک سوم پ
موز دو عدد
بیسکوئیت پتی پور خرد شده صد گرم گردو خرد شده نصف پ
کمی وانیل
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین رو با آب به روش بنماری حل میکنیم.
ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل میکنیم، نصف ژله رو میریزیم داخل قالب و میذاریم توی یخچال تا یکم بگیره خودشو.
بعد میاریم بیرون روش موز میچینیم و مقداری ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
بعد میاریم بیرون مابقی ژله رو میریزیم و میذاریم تو یخچال و میریم سراغ مرحله بعد.
در این مرحله شیر و نشاسته ذرت و شکر رو روی حرارت میگذاریم، یه کم که گرم شد زرده تخم مرغ رو با وانیل کمی با چنگال هم میزنیم و میریزیم تو مواد. شعله رو کم میکنیم و هم میزنیم تا مثل فرنی بشه.
ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و از روی شعله برمیداریم.
کمی که سرد شد بهش مخلوط خامه و پنیر خامه ایی رو اضافه میکنیم.
بعد موز خرد شده و بیسکویت خرد شده و گردو رو اضافه میکنیم و میریزیم روی ژله موز.
برای چند ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده بعد از قالب جدا میکنیم.
منبع: jeleh jadid
انتهای پیام/