در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر روکر موز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر روکر موز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر ۲ لیوان
شکر ۱ پ
نشاسته ذرت سه ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکار پونه یا لبنه ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ژله موز یک بسته
پودر ژلاتین سه ق غ
آب یک سوم پ
موز دو عدد
بیسکوئیت پتی پور خرد شده صد گرم گردو خرد شده نصف پ
کمی وانیل


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین رو با آب به روش بنماری حل میکنیم.
ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل میکنیم، نصف ژله رو میریزیم داخل قالب و میذاریم توی یخچال تا یکم بگیره خودشو.
بعد میاریم بیرون روش موز میچینیم و مقداری ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
بعد میاریم بیرون مابقی ژله رو میریزیم و میذاریم تو یخچال و میریم سراغ مرحله بعد.
در این مرحله شیر و نشاسته ذرت و شکر رو روی حرارت میگذاریم، یه کم که گرم شد زرده تخم مرغ رو با وانیل کمی با چنگال هم میزنیم و میریزیم تو مواد. شعله رو کم میکنیم و هم میزنیم تا مثل فرنی بشه.
ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و از روی شعله برمیداریم.
کمی که سرد شد بهش مخلوط خامه و پنیر خامه ایی رو اضافه میکنیم.
بعد موز خرد شده و بیسکویت خرد شده و گردو رو اضافه میکنیم و میریزیم روی ژله موز.

برای چند ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده بعد از قالب جدا میکنیم.

منبع: jeleh jadid

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.