به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ و قارچ با پاستا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۷۵۰ گرم سینه مرغ (نگینی درشت خرد شده)
۱۰ عدد قارچ
ادویه مرغ:
۳ حبه سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری آویشن
۱ قاشق چایخوری نمک
برای سس مرغ:
نصف بسته خامه ۲۰۰ گرمی
نصف استکان شیر (حدود ۵۰ گرم)
۱ قاشق غذاخوری ادویه کاری و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
بیشتر بخوانید
برای ماکارونی:
نصف بسته ماکارونی فرمی
۱ قاشق چایخوری ادویه کاری
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چایخوری آویشن
نصف بسته خامه صبحانه
نصف استکان شیر
طرز تهیه:
ابتدا برای مزه دار کردن مرغ تمام ادویه جات را بهمراه تکههای مرغ در یک کاسه بریزید وهم بزنید و برای ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید. ماهیتابه را روی اجاق گاز بزارید تا خوب گرم شود سپس روغن زیتون ریخته وتکههای مرغ مرینت شده را اضافه کنید و اصلا هم نزنید تا آب مرغ کشیده وسرخ شود و بعد مرغ را هم بزنید تا طرف دیگر مرغها سرخ شوند، قارچها را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید و وقتی قارچها به شکل کاراملی درآمدن، ادویه کاری را بهمراه روغن زیتون اضافه کنید وحرارت را کمتر کنید و نصف بسته خامه و شیر را اضافه کنید و بزارید غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و جداگانه ماکارونی که با آب و نمک پخته شده آبکشی کنید و برای تهیه سس ماکارونی، کره را در یک قابلمه بریزید و آب که شد پودر آویشن و کاری و ماکارونی را در قابلمه بریزید و کمی مخلوط کنید و نصف پاکت خامه و شیر را اضافه و کمی هم بزنید تا خوب مواد با هم ترکیب شوند و در آخر در کنار مرغ سالاد دلخواه را در ظرف سرو گذاشته و تزیین کنید.
منبع: ashpaz bashi
انتهای پیام/