به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکی هندوانه، از شیرینیهای مخصوص شب یلداست. کوکی هندوانه در واقع نوعی شوگر کوکی است که با رویال آیسینگ به شکل هندوانه یا هر چیز دیگری تزئین میشود .
مواد لازم
آرد: ۳۱۰ گرم
پودر قند: ۱۵۵ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۱۷۰ گرم
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل شکری: ۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ ژلهای خوراکی قرمز، سبز، سفید: به میزان لازم
شکلات سیاه مخروطی کوچک
برای تهیه رویال آیسینگ:
سفیده تخم مرغ:۲ عدد
آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق چایخوری
پودر قند: ۳۳۰ گرم
مراحل پخت
کره را در ظرفی مناسب بریزید و با یک چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
پودر قند را به کره اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
نمک و وانیل را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید.
سفیده و زرده تخم مرغها را جداکنید، زردهها را به مایه کوکی اضافه کرده و خوب هم بزنید. سفیدهها را برای درست کردن رویال آیسینگ نگه دارید.
آرد را الک کنید، آن را به مایه کوکی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر شود.
خمیر را تکه تکه کنید و آن را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس تکهها را با کف دست به سمت پایین و جلو فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند و خمیر یکدست بشه.
تکههای خمیر را یکی کنید و کل خمیر را کمی ورز دهید، خیلی ورز ندهید، چون در غیر اینصورت خمیر کیفیت خود را از دست میدهد. خمیر را در نایلون قرار دهید و آن را برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال درآورده روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید. اگر خمیر به وردنه میچسبد کمی وردنه را آردی کنید.
خمیر را صاف کنید تا ضخامت آن حدودا ۵ میلیمتر شود، سپس با کاتر دایره آن را قالب بزنید.
دایرهها را بسته به سلیقه خودتون به دو قسمت، چهار قسمت یا شش قسمت تقسیم کنید.
برای گذاشتن خمیر در سینی فر باید خمیر کاملا سرد باشه تا راحت بتوانید آن را بلند کنید، برای این منظور میتوانید خمیر قالب زده را نیم ساعت تا یک ساعت دیگر در یخچال و یا مدت کمتری در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید و با یک لیسک استیل خمیرهای قالب زده را از سطح کار بردارید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اضافههای خمیر را دوباره وردنه بکشید و به همین صورت قالب بزنید.
قبل از قرار دادن سینی در فر کوکیها باید سرد باشند، اگر زمان زیادی صرف قالب زدن کردید و خمیر گرم شد بهتر است سینی را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر سرد شود، در غیر اینصورت کوکیها هنگام پخت شکل خود را از دست میدهند.
فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کوکیها را به مدت ده دقیقه در آن قرار دهید تا بپزد.
وقتی زیر و کنارههای کوکیها کمی طلایی شد پخت آن کامل شده، آن را از فر درآورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه رویال آیسینگ
سفیدههای تخم مرغ را در ظرفی بریزید و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و با هم زن خوب مخلوط کنید.
پودر قند را الک کنید و آن را آرام آرام به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
پودر قند را باید به مقداری اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسید، بنابراین ممکن است همه پودر قند استفاده نشود.
نحوه رنگ آمیزی و تزئین کوکی هندوانهای
بعد از آماده شدن آیسینگ سه کاسه برای رنگهای قرمز، سبز و سفید آماده کنید.
بیشترین رنگ مورد استفاده در این کوکی قرمز هست پس باید آیسینگ بیشتری را به قرمز اختصاص دهید.
از رنگهای ژلهای برای رنگ کردن آیسینگ استفاده کنید و کم کم با یک خلال دندان رنگ را اضافه کنید تا به رنگ مورد نظرتان برسد. چون رنگها با گذشت زمان تیرهتر میشوند به این نکته توجه داشته باشید و به اندازهای از رنگ استفاده کنید که رنگ آیسینگ تیره نشود.
اگر رنگ سفید دارید بهتر است از رنگ سفید استفاده کنید تا رنگ براق تری به شما بدهد در غیر اینصورت میتوانید از ایسینگ بدون رنگ استفاده کنید.
رویال آیسینگ خیلی سریع خشک میشود بنابراین موقع کار کردن با هر رنگ روی رنگهای دیگر را با سلفون بپوشانید.
از آیسینگ قرمز شروع کنید، آن را در ماسوره بریزید و از گوشه قاچ هندوانه شروع به دورگیری کنید. موقع کار دست خود را از کوکی فاصله دهید و بالا بگیرید. اگر دست خود را به کوکی نزدیک کنید کنترل آیسینگ سخت میشود. دورگیری رنگ قرمز را شروع کنید و در گوشهها دست خود را به سطح نزدیک کنید تا راحت بتوانید تغییر جهت دهید. دورگیری قرمز را برای همه کوکیها انجام دهید.
در آخر قوس دست خود را به کوکی نزدیک کنید و آیسینگ را قطع کنید. اگر تیزی ایجاد شد آن را با یک خلال دندان صاف کنید.
برای پر کردن قسمت قرمز باید آیسینگ قرمز را به غلظت مناسب برسانید و آن را رقیقتر کنید. برای این منظور ۱/۴ قاشق چایخوری آب به آیسینگ اضافه کنید و قاشق را بالا ببرید اگر باریکه آیسینگ در مدت ۶ تا ۸ ثانیه محو شد غلظت آن برای پر کردن مناسب است در غیر اینصورت باز هم آب اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد. هیچ گاه آب را یکباره اضافه نکنید، کم کم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
اجازه دهید تا دورگیری قرمز کمی خشک شود و سپس با آیسینگ رقیق قسمت وسط را پر کنید. اگر همه قسمتها کاملا پر نشد با خلال دندان آیسینگ را به قسمتهای خالی هدایت کرده و آن را کامل پر کنید.
بعد از اتمام رنگ قرمز، رنگ سفید را به همان ترتیب دورگیری، چسبیده به رنگ قرمز برای همه کوکیها انجام دهید.
بعد از اتمام رنگ سفید، رنگ سبز را برای همه کوکیها انجام دهید.
برای هسته میتونید از شکلاتهای مشکی مخروطی شکل کوچک استفاده کنید و آن را در قسمت قرمز قرار دهید و کمی فشار دهید تا بچسبد.
کوکیها آماده اند اجازه دهید تا کاملا خشک شوند و بعد میل کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/