به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲ قاشقغذاخوری سر پر کره (نرم شده در دمای اتاق، ۵۰ گرم)
۲ قاشقغذاخوری کمی پر شکر
۱ پاکت وانیل شکری (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت خمیرمایه خیس (۲۱ گرم یا میتونید ۱ قاشق غذاخوری سرصاف خمیر مایه خشک استفاده کنید)
۱ عدد تخممرغ
حدود ۴ لیوان آرد/۵۰۰ گرم
۲۵۰ میلی شیر ولرم
برای روی آن:
۱ عدد تخم مرغ کامل
۲ قاشقچای خوری شیره انگور
برای داخل آن:
به مقدار لازم نوتلا یا هر نوع شکلات صبحانه دیگر
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
خمیرمایه، شیر ولرم و شکر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و ۵ دقیقه استراحت بدید (خمیر مایه خشک حدود ده دقیقه زمان لازم دارد عمل بیاد و کف کند)
آرد را داخل ظرف دیگری بریزید و وسط آن را مثل حوض باز کنید. مخلوط خمیرمایه، شیر و شکر را وسط آرد بریزید. یک عدد تخممرغ، یک پاکت وانیل و کره نرم شده در دمای اتاق را هم اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید. خمیر را تا وقتی که نرم شود و به دست نچسبد ورز بدید (بهتر است تمام آرد را یکجا داخل ظرف نریزید حدود سه لیوان بریزید بقیه را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر به قوام دلخواه برسد)
روی خمیر را بپوشانید و در جای معتدل استراحت بدید. (تا زمانی که حجمش دو برابر شود حدود ۴۵ دقیقه)
به نصف خمیر چیپس شکلات اضافه کرده دوباره ورز بدید به چند چانه تقسیم کنید وسط هرکدام از آنها یک قاشقمرباخوری نوتلا بذارید و ببندید.
بقیه خمیر را باز کنید به ۶ قسمت مساوی برش بزنید.
در دو طرف هر خمیر در راستای طول آن شکلات بذارید و دو سر آن را به سمت داخل رول کنید.
خمیرها را داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید.۱۰ دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس تخممرغ کامل و شیره انگور را هم بزنید و با فرچه به آرامی روی خمیرها بمالید.
در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده در حالت حرارت بالا و پایین بدون فن ۱۵ دقیقه بپزید. روی نانهای گرم از فر خارج شده پارچه تمیز بکشید و ۵ دقیقه نگه دارید. سپس میل کنید.
نکته مهم:
چون داخل خمیر کره هست روز اول عالی، پنبهای و نرم هستند. روز بعد یعنی دومین روز، چون کره سفت میشود، به اندازه خمیرهایی که روغنمایع دارند نرم نمیماند.
توصیه میکنم یا روز اول استفاده کنید و یا روز بعد دوباره گرم کرده استفاده کنید.
میتوانید داخل مایکروفر با زمان کم حدود ۱۰_۱۵ ثانیه گرم کنید خیلی خوب نرم میشود.
منبع: turkyemekler
انتهای پیام/