به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه توپک سیبزمینی پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و له شده - ۲ فنجان
تخم مرغ - ۱ عدد
پیاز- نصف فنجان
کالباس خانگی خرد شده - نصف فنجان
پودر سوخاری - نصف فنجان
پنیر پارمزان – سه چهارم فنجان
روغن برای سرخ کردن - به مقدار نیاز
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. سیبزمینیها را بعد از خنک شدن کامل له کنید.
۲. یک عدد تخم مرغ را با سیبزمینیهای پخته شده مخلوط کنید.
۳. نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید.
۴. پیاز و کالباس و پنیر را اضافه کنید.
۵. از مخلوط توپهایی به اندازه گردو درست کنید و در پودر سوخاری بغلتانید.
۶. توپکها را در روغن سرخ کنید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/