به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چاشنیهای خوشمزه اگر درست آب دیده شود میتواند طعم سالاد رابه کل عوض و طرفدارهای زیادی پیدا کند.در این مطلب به معرفی انواع چاشنیهای سالاد می پردازیم. امیدواریم لذت و استفاده لازم را ببرید.
بیشتر بخوانید
اولین چاشنی:چاشنی سالاد کنجد – زنجبیل
مواد تشکیل دهنده:
یک سوم فنجان روغن زیتون فوق بکر
دو قاشق رستوران روغن کنجد
یک چهارم فنجان سرکه برنج
یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
دو قاشق رستوران سس سویا
یک قاشق رستوران عسل
دو قاشق رستوران زنجبیل تازه رنده شده یا دو قاشق چای خوری پودر زنجبیل
دستورالعمل:
تمامی مواد را دریک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید. چاشنی سالاد خودرا حداقل ۳۰ دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از میل در یخچال به حال خود رها کنید تا مزهها در هم ترکیب شوند.
ارزش تغذیه ای:
اندازه میل: دو قاشق رستوران
کالری: ۱۲۳
چربی کل: ۱۲.۴ گرم
کلسترول: –
سدیم: ۲۲۰.۷ میلی گرم
کربوهیدرات کل: ۲.۹ گرم
فیبر خوراکی: ۰.۱ گرم
قند: ۲.۲ گرم
پروتئین: ۰.۴ گرم
مناسب برای مزه دار کردن گوشت، سالادهای آسیایی، سالاد رشته سرد
دومین چاشنی: چاشنی سالاد لیمویی
مواد تشکیل دهنده:
یک چهارم فنجان سرکه
دو قاشق رستوران خردل دیژون
نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
پوست و آب یک عدد لیمو «حدود چهار قاشق رستوران آبلیمو و سه قاشق چای خوری پوست لیمو»
یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
یک قاشق رستوران عسل
یک قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک قاشق رستوران ارگانو تازه خرد شده یا دو قاشق رستوران ارگانو خشک شده
دستورالعمل:
۱. تمامی مواد را دریک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید.
۲. چاشنی سالاد خودرا حداقل ۳۰ دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از میل در یخچال به حال خود رها کنید تا مزهها در هم ترکیب شوند.
ارزش تغذیه ای:
اندازه میل: دو قاشق رستوران
کالری: ۱۳۳
چربی کل: ۱۳.۶ گرم
کلسترول: –
سدیم: ۳۳۳.۲ میلی گرم
کربوهیدرات کل: ۲.۹ گرم
فیبر خوراکی: ۰.۴ گرم
قند: ۲.۲ گرم
پروتئین: ۰.۲ گرم
منبع: آکا ایران
انتهای پیام/